Infofinanciar > Lumea la zi > (VIDEO) Scenarii de filme! Rușii au pus gând rău miniștrilor NATO
Lumea la zi

(VIDEO) Scenarii de filme! Rușii au pus gând rău miniștrilor NATO

oleg-morozov
sursa news.ro

Declarații tulburătoare au fost făcute pentru televiziunea din Moscova. Rusia nu se oprește din a uimi întreaga lume. De data asta, este vorba despre un deputat rus care cere public răpirea unui ministru al Apărării din una dintre țările membre NATO și aducerea sa la Moscova pentru interogări.

Se pare că acum lupta nu este doar între Rusia și Ucraina, după multele sancțiuni pe care atacatorii le-au primit în urma dezastrului provocat, au venit cu rezolvarea. Își propun să răpească un membru NATO pentru a afla mai multe despre ordinele date de către Occident Kievului. 

Omul care a făcut acest anunț tulburător este deputatul rus, Oleg Morozov, om de bază pentru Vladimir Putin, fiind membru al partidului Rusia Unită. El a susținut că livrările de arme pe care Occidentul le face în Ucraina reprezintă o reală ameninţare pentru Rusia şi acest gest ar putea necesita reevaluarea de către Moscova a scopurilor sale militare.

Trenul spre Kiev care ajunge la Moscova

„Poate e un scenariu fantezist pe care am început să îl gândesc că în viitorul apropiat, la un moment dat, un ministru de război al unei țări NATO se va duce cu trenul la Kiev pentru a vorbi cu președintele Zelenski, dar el nu ar ajunge acolo. Și s-ar trezi undeva în Moscova”, a declarat rusul Oleg Morozov, pentru presa din Rusia.  Când omul a fost întrebat dacă se referă la o răpire adevărată a unui membru NATO, acesta a răspuns ferm că „DA!”. 

Acest plan diabolic are o justificare, pe care deputatul o explică fiind ceva normal: „Așa vom vedea cine a dat ordinul pentru ce, cine este responsabil exact pentru ce. Lăsați-i pe acei miniștri de război care se adună la Kiev să se gândească puțin la cum ar fi să se trezească la Moscova”, a subliniat Oleg Morozov.