Infofinanciar > Lumea la zi > Oficiali din serviciile secrete: „După începerea războiului în Ucraina, Putin a supraviețuit unei tentative de asasinare”
Lumea la zi

Oficiali din serviciile secrete: „După începerea războiului în Ucraina, Putin a supraviețuit unei tentative de asasinare”

Putin - sursa foto - doctorulzilei.ro
doctorulzilei.ro

Putin ținta unei tentative de asasinare!  Kirilo Budanov, șeful direcției serviciilor de informații din cadrul Ministerului Apărării ucrainean, a susținut în cadrul unui reportaj pentru o publicație locală din Ucraina, că tentativa ar fi avut loc după începutul invaziei rusești. 

Principalele personaje din această poveste, în care dictatorul rus a fost la un pas de asasinare, sunt niște persoane din regiunea Caucazului, care în urmă cu două luni îl luase în vizor pe Vladimir Putin. Cu toate aceste declarații, până în momentul de față nu există nici o dovadă care să confirme cele spuse. 

„A existat o tentativă de asasinare a lui Putin. El chiar a fost atacat, se spune de către reprezentanți ai Caucazului, nu cu mult timp în urmă. Aceasta este o informație secretă. A fost o tentativă absolut nereușită, dar chiar s-a întâmplat. S-a întâmplat în urmă cu aproximativ două luni. Repet, această tentativă a fost nereușită. Nu a existat nicio publicitate în legătură cu acest eveniment, dar a avut loc.” este declarația oficialului ucrainean, Kirilo Budanov, conform SkyNews.

Vladimir Putin a ajuns într-o fundătură : nu poate nici să oprească războiul împotriva Ucrainei, nici să-l câștige

„Putin este într-o fundătură. Nu poate opri războiul și nu-l poate câștiga. Nu poate câștiga din motive obiective. Și pentru a opri acest lucru, trebuie să recunoască că Rusia nu este o armată atât de puternică și mare. În același timp, sunt surprins de prostia rusească. Dintre toate opțiunile pe care Putin le-a avut înainte de război, a ales cea mai brutală și cea mai proastă opțiune. Experții ruși l-au avertizat în mod repetat că această opțiune este ultima și trebuie evaluată cu mare atenție. Acum vedem rezultatul. Dacă cineva crede că ar trebui să avem restricții privind utilizarea anumitor arme, aș dori să vă reamintesc că Rusia folosește absolut toate armele pe care le are, de la rachete de croazieră lansate din submarine, până la strategice. Bombardiere.Toată gama de arme rusești este folosită aici, cu excepția celor nucleare” mai declară Budanov despre situația actuală a armatei ruse.