Infofinanciar > Lumea la zi > Ironii de la Ambasada Rusiei! Mulțumește românilor pentru sprijinul oferit lui Putin
Lumea la zi

Ironii de la Ambasada Rusiei! Mulțumește românilor pentru sprijinul oferit lui Putin

Ironii de la Ambasada Rusiei! Mulțumește românilor pentru sprijinul oferit lui Putin
sursa cancan.ro

Într-un mesaj oficial, postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Ruse în România, au fost declarate mulțumiri pentru internauții care s-au oferit să doneze organe sau sânge pentru a-l salva pe președintele rus, Vladimir Putin.

Acum ceva timp în urmă, presa peste tot a scris că șeful Federației Ruse ar putea fi nevoit să facă intervenții chirurgicale din cauza cancerului tiroidian, însă această informație nu a fost confirmată oficial.

Speculații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

Louise Mensch, fostă parlamentară britanică, într-un un articol pe care l-a scris, sugera că Putin ar putea ascunde boala. „PS: Am raportat că Vladimir Putin are boala Parkinson și aici puteți vedea cum se strânge de masă, astfel încât mâna lui tremurătoare să nu fie vizibilă, dar nu se poate opri să bată din picior”, a postat femeia pe Twitter.

„Sunt doar eu, sau Putin chiar arată mai puțin sănătos și mai puternic în fiecare zi de război? Văd o diferență semnificativă între el așa cum este astăzi și cel de la sfârșitul lunii februarie”, a fost o altă declarație a unui corespondent de televiziune.

sursa aktual24.ro

Oameni dornici să sară în ajutorul președintelui

În pofida acestor speculații apărute peste tot în presă, se pare că există multe persoane care s-au arătat dornice să ia parte la salvarea lui Vladimir Putin, fie prin donarea de sânge sau chiar donare de organe.

Pe pagina orifială de Facebook, ambasada Rusiei din România a postat, după cum urmează, un mesaj care ajunge la cititori cu mulțumiri pentru toți care au sărit în sprijinul lui Vladimir Putin, și asigurarea faptului că președintele Rusiei nu suferă de nici un fel de boală.

” În atenția abonaților noștri! Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a ”ajuta vindecării” Președintelui Rusiei, Vladimir Putin, inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui. Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei. Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris”, este mesajul publicat miercuri.