Infofinanciar > Lumea la zi > (VIDEO) Ramzan Kadîrov transmite un nou mesaj! Liderul cecen contrazice televiziunile rusești, pe care le acuză că spun minciuni
Lumea la zi

(VIDEO) Ramzan Kadîrov transmite un nou mesaj! Liderul cecen contrazice televiziunile rusești, pe care le acuză că spun minciuni

Ramzan kadîrov- sursa zdg.md

Ramzan Kadîrov din nou iese public și transmite un mesaj video pe care l-a postat pe canalul său de Telegram. Acesta, care pare sub influența alcoolului acuză că televiziunile rusești transmit minciuni vizavi de căderea orașului Severodoneţk din Luhansk.

„Salutare tuturor. Mă uit chiar acum la Rossiya-24, don, ei vorbesc despre Severodoneţk. Ei spun că gen 30% a fost eliberat, don, sau 20%. Partea rezidențială este pe deplin, don, sub controlul luptătorilor noștri și cei care, don, sunt departe de Severodoneţk, don, la cel puțin 160 de kilometri, ei sunt cei care, don, fac aceste reportaje live, don. „Sunt minciuni! Da, în partea industrială a orașului, don, câțiva șaitani (n.r. spirite rele în credința islamică) rămân, don. Acolo a fost o explozie mare și noi, don, verificăm ce urmează, don. Așa că, aveți grijă ce vorbiți, don. Oamenilor trebuie să li se spună adevărul și să nu fie mințiți, don”, este ceea ce transmite lideru cecen.

Francis Scarr, jurnalist la BBC s-a ocupat de traducerea mesajul lui Kadîrov. Omul spune că acest personaj care se declară lider cecen, a anunțat în nenumărate rânduri și căderea orașului-port Mariupol în timp ce luptătorii săi se aflau în el. De fapt, Kadîrov anunțase căderea orașului-port de la Marea Azov de nu mai puțin de 26 de ori între 4 martie și 7 aprilie. Însă, soldații ucraineni din uzina Azovstal, ultima redută a apărătorilor, au început să se predea abia în noaptea dintre 16 și 17 mai.

Faimă pe Telegram în urma războiului

Kadîrov a făcut un obicei din a se posta pe internet informând, așa cum știe el, despre războiul din Ucraina.

Un alt mesaj mesaj video postat marți noaptea, pe platforma rusească de mesagerie este acesta; „Problema Ucrainei este încheiată, don. Sunt interesat de Polonia, don. Polonia, don, ce încearcă să reușească, don? După Ucraina, don, dacă ni se dă comanda, don, în șase secunde, don, vă vom arăta de ce suntem capabili, don.Ați face bine, don, să vă luați armele înapoi și mercenarii, don. Și să implorați, don, iertare oficială pentru ceea ce i-ați făcut ambasadorului nostru, don. Nu vom ignora pur și simplu asta, don, țineți cont de asta, don ”. Omul face referire la atacarea cu vopsea a ambasadorului rus la Varșovia pe 9 mai.