Infofinanciar > Lumea la zi > Mădălina Ghenea, apariție senzațională la Festivalul de Film de la Cannes. Frumoasa artistă a furat privirile tuturor
Lumea la zi

Mădălina Ghenea, apariție senzațională la Festivalul de Film de la Cannes. Frumoasa artistă a furat privirile tuturor

Madalina Ghenea
sursa instagram

O nouă apariție de senzație a celei care este, pe bună dreptate, denumită cea mai frumoasă femeie din România. Aceasta a defilat pe covorul roșu al festivalului de film de la Cannas într-o rochie verde, din nou artista a reușit să atragă privirile tuturor prezenți.

Festivalul de Film de la Cannes este un festival de film care are loc anual, în luna mai, pe o durată de două săptămâni, la Palais des Festivals et des Congrès din orașul Cannes. Deoarece garantează o acoperire mass-media extraordinară, la festival participă numeroase vedete de film care apar pe pasarela ( Montée des Marches ) la intrarea în sala de proiecție. Mulți producători aleg această oportunitate de a lansa cele mai recente creații și de a vinde drepturile către distribuitori din întreaga lume. Anul acesta a fost a 75-a ediție organizată.

Apariții de pus în revistă 

Mădălina Ghenea se numără printre aparițiile memorabile de la eveniment. Cu o rochie verde, accesorizată cu niște superbe diamante și o pereche de sandale minimaliste, aurii reușește din nou să fie admirată de o lume întreagă. 

Eva Longoria din „Neveste disperate”, este un alt nume care a surprins prin apariția impecabilă. Aceasta și-a pus în evidență silueta într-o rochie neagră transparentă , semnată Alberta Ferretti, acoperită cu volane delicate și paiete, la care a accesorizat un colier cu panglică. De asemenea și Lori Harvey, fiica adoptivă a comediantului Steve Harvey, a strălucit precum Soarele și datorită rochiei galbene pe care a purtat-o. O rochie de bal Alexandre Vauthier Couture, galben-canar, fără bretele, cu volane și accesorizată cu bijuterii strălucitoare de la Messika.

Premiul câștigat de româncă printre vedetele Hollywood-ului

„World Influencers and Bloggers Awards’, este un eveniment care a avut loc la Hotel Martinez și a reunit toate numele importante din lume ale influencerilor. Acolo, frumoasa femeie a fost premiată pentru activităţile sale remarcante din social-media. 

În prezent, actrița a terminat filmările pentru un film de genul thriller care urmează să aibă lansarea curând, filmul se intitulează Deep Fear în regia lui  Marcus Adams. 

Femeia este și solidară cu situația actuală din Ucraina și a realizat o postare pe contul ei personal de Instagram în care își arată susținerea pentru țara în suferință și mulțumește public unor prietene care sunt născute acolo