Infofinanciar > Info > Ce avere are Mădălina Ghenea? Suma pe care o primește lunar de la un fost iubit
Info

Ce avere are Mădălina Ghenea? Suma pe care o primește lunar de la un fost iubit

Madalina Ghenea - sursa foto - as.ro
Sursa foto - as.ro

Mădălina Ghenea are în acest moment o avere de-a dreptul impresionantă, însă drumul până aici nu a pornit deloc promițător. A plecat din Oltenia, neavând nu nivel de trai foarte bun. Totuși, actrița a ajuns să fie curtată și să aibă povești de dragoste cu unii dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywoord, aici amintindu-i pe Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler.

Pe plan cinematografic, Mădălina Ghenea a reușit să atingă succesul la Hollywood, mai ales după filmul „House of Gucci”. Totuși, aceste reușite nu păreau că vor veni vreodată, având în vedere locul în care aceasta s-a născut.

Drumul Mădălinei Ghenea, de la Slatina, la Hollywood și averea ei

Mădălina Ghenea s-a născut într-o familiea care nu avea posibilități financiare mari, crescând într-o casă destul de modestă de lângă Slatina. Aceasta a plecat din România când avea doar 14 ani și a ajuns în Italia. Aici, grație frumuseții și determinării sale, a ajuns să aibă succes ca model, fiind printre cele mai apreciate.

Deși a ajuns la Hollywood și a stat la brațul unora dintre cei mai cunoscuți și râvniți bărbați, Mădălina Ghenea a ales ca tatăl fetei ei să fie un român. Este vorba despre Matei Stratan, a cărui familie are o avere estimată la 300 de milioane de euro. Relația celor doi nu a durat mult, terminându-se după doar doi ani. Motivul care a fost la baza rupturii relației a fost infedilitatea. Cei doi au fetișă pe nume Charlotte care, în acest moment, are 5 ani.

A jucat alături de Al Pacino

După despărțirea de milionarul român, Mădălina Ghenea nu a vrut să ofere prea multe detalii despre viața ei personală. Totuși, recent, pentru că a fost ținta unor întrebări destul de incomode despre venitul ei, actrița a spus următorul lucru : „Plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei.”, conform site-ului impact.ro.

Averea estimată a Mădălinei Ghenea este între 1 și 5 milioane de dolari, adăugând aici veniturile ei, banii dar și activele. Deși are o avere considerabilă, aceasta preferă să aibă un stil de viață modest în comparație cu sumele pe care le are.

La Hollywood s-a făcut remarcată prin rolul pe care l-a avut în producția „House of Gucci”, film în care a interpretat-o pe Sophia Loren, cu care a fost de foarte multe ori asemănată de-a lungul timpului. În acest film au jucat și Lady Gaga, Al Pacino și Jared Leto.

Cariera de actriță a început-o tot în Italia, mai precis în anul 2011. Aceasta a jucat rolul Irinei, un personaj din filmul italian „I soliti idioti”. De la acest moment până când a ajuns să fie pe același platou de filmare cu vedetele menționate mai sus a fot cu siguranță un drum lung, dar care a meritat din plin.