Infofinanciar > Lumea la zi > Amber Heard pierde războiul media cu Johnny Depp! Actrița și-a concediat PR-ul
Lumea la zi

Amber Heard pierde războiul media cu Johnny Depp! Actrița și-a concediat PR-ul

Johnny Depp și Amber Heard, la proces, sursă foto Entertainment Weekly
Johnny Depp și Amber Heard, la proces, sursă foto Entertainment Weekly

Amber Heard și-a concediat echipa de PR, relatează un articol scris de New York Post. Conform publicației americane, actrița nu a mai suportat titlurile scandaloase din media, motiv pentru care a decis schimbarea PR-ului.

În ultimele săptămâni subiectul principal din media mondenă americană a fost și este procesul dintre Johnny Depp și actrița Amber Heard. În urmă cu câțiva ani, Amber Heard a acordat un interviu publicației The Sun în care își acuza fostul soț, pe Johnny Depp, de abuz. Starul din Pirații din Caraibe a decis să o dea în judecată pe fosta soție într-un proces de defăimare, cerând despăgubiri de 50 de milioane de euro. Johnny Depp și-a pierdut, din cauza articolului din The Sun, majoritatea contractelor pe care le avea, printre care și rolurile din filmele Pirații din Caraibe sau Fantastic Beasts and Where You Can Find Them.

Un scandal ce nu poate fi salvat de PRiști

Procesul celor doi a fost urmărit de milioane de oameni live și alte zeci de milioane prin intermediul relatărilor media. Johnny Depp a ieșit în față și a povestit abuzurile psihologice și fizice la care era supus de către fosta soție, care conform declarațiilor sale, și-a făcut nevoile în patul lor conjugal în urma unei dispute de pe finalul relației.

Media americană i-a luat partea lui Johnny Depp, iar acest lucru nu-i convine lui Amber Heard, care a dat vina pe echipa sa de PR pentru problemele de imagine pe care le are în prezent. Heard și-a schimbat PR-ul înainte de prima sa mărturie în cadrul procesului, care a avut loc în urmă cu câteva zile.

Și femeile pot abuza bărbați

„Nu-i plac titlurile proaste”, a declarat, pentru New York Post, o sursă. O altă sursă a transmis că actrița este frustrată că povestea ei nu a fost spusă „eficient”. Avocații lui Heard susțin faptul că ea a fost de fapt cea abuzată în relație, atât psihologic cât și fizic de către Johnny Depp. Totuși, aceeași cauză este susținută și de către superstarul Depp, care a adus până la momentul actual o mulțime de dovezi, atât audio cât și video, care să argumenteze abuzurile fostei sale soții. Strategia adoptată de avocații lui Heard constă în portretizarea lui Depp drept un abuzator care are probleme cu consumul de droguri și alcool.

Într-una dintre înregistrări Amber Heard i-a spus în mod direct lui Johnny Depp faptul că nimeni nu o să-l creadă că a fost abuzat deoarece este un bărbat. „După ani de zile de construire a unui narativ, nu poți schimba opinia publică în trei săptămâni atunci când cineva te dă în judecată”, spune un manager de criză implicat în proces pentru sursa citată.

Fosta ei firmă de PR, Precision Strategies, a fost co-fondată de un fost consilier și manager de campanie al președintelui american Obama. Experții din state spun că firma respectivă este una profesionistă și că frustrarea lui Amber Heard constă în faptul că povestea procesului nu are cum să fie rescrisă după bunul ei plac.