Infofinanciar > Lumea la zi > Glume marca Elon Musk! Twitter poate să „rangazeje” doi oameni care nu au mai lucrat nicioadată în companie
Lumea la zi

Glume marca Elon Musk! Twitter poate să „rangazeje” doi oameni care nu au mai lucrat nicioadată în companie

Elon Musk, Sursă foto: Reuters
Sursă foto: Reuters

Elon Musk „reangajează” doi angajați care nu au lucrat niciodată la Twitter. La doar o zi după ce Elon Musk a finalizat tranzacția cu Twitter, acești doi bărbați au fost văzuți în fața biroului Twitter cu cutii în mână, pretinzând că sunt angajați concediați de Elon Musk

Elon Musk a reangajat doi angajați de la Twitter, sau cel puțin asta veți crede când veți vedea ultimul tweet al lui Musk. Marți, Musk a distribuit o imagine cu „Rahul Ligma” și „Daniel Johnson”. În postarea sa, el a spus că a greșit când i-a concediat pe cei doi angajați și că îi readuce în cadrul companiei.

În tweetul său, Musk a spus: „Welcoming back Ligma & Johnson”. În același fir, el a scris pe Twitter: „Este important să recunosc când greșesc & concedierea lor a fost cu adevărat una dintre cele mai mari greșeli ale mele”.

 

Glume marca Twitter

Se pare că este vorba de o glumă proastă, deoarece aceste două persoane nu au fost niciodată angajate la Twitter, în primul rând. La doar o zi după ce Elon Musk a finalizat afacerea Twitter, acești doi bărbați au fost văzuți în fața biroului Twitter cu cutii în mână, pretinzând că sunt angajați concediați de Elon Musk. Numele sunt și ele inventate. Acest lucru vine la câteva zile după ce Elon Musk a concediat mai mult de jumătate din angajații Twitter. El a trecut apoi la concedierea a aproape 80 la sută din personalul contractual. Rahul Ligma a fost văzut, de asemenea, stând în fața biroului FTX din Bahamas, pretinzând că a fost concediat de către bursa de criptomonede aflată în dificultate. Concedierile și reangajările false ținute deoparte, angajații Twitter au părăsit organizația la doar câteva săptămâni după preluarea de către Musk. Printre nume se numără Yoel Roth, șeful departamentului de încredere și siguranță al Twitter, directorul de confidențialitate Damien Kieran și directorul de conformitate Marianne Fogarty.

Elon Musk a concediat, de asemenea, un angajat în mod public pe Twitter, după ce acesta s-a opus afirmațiilor lui Musk privind faptul că aplicația Twitter este extrem de lentă în multe țări. Discuția s-a încheiat cu Musk răspunzând prin a spune „Este concediat”, potrivit Businesstoday.

Seria de disponibilizări a îngrijorat și companiile de publicitate. O aripă a celei mai mari companii de publicitate din lume consideră că Twitter este o platformă „cu risc ridicat”. Aceasta le cere chiar clienților săi să se abțină de la a plasa bani publicitari în ea. Unul dintre principalele motive menționate de companie a fost reprezentat de locurile vacante ale directorilor de top din biroul Twitter.