Lumea la zi

FoxNews! Tucker Carlson: ”Democrații știu că sunt pe cale să fie zdrobiți”

universul.net
FOTO:universul.net

De când oamenii din Atena antică își scriau preferințele pe cioburile de ceramică, nici o alegere democratică nu a fost mai liberă și mai corectă decât cea pe care am văzut-o în această țară acum doi ani. Este ceea ce ați auzit foarte des.

Joe Biden a obținut mai multe voturi decât orice președinte din toate timpurile, cel puțin 81 de milioane, iar fiecare dintre aceste voturi a fost în întregime real! Nu a existat niciun fel de trișare. Fiecare buletin de vot prin corespondență a aparținut unei persoane reale care a votat o singură dată. Nicio cutie poștală nu a fost umplută. Nimeni nu a instruit pacienții cu demență din aziluri de bătrâni să voteze linia democratică. Chiar și Vladimir Putin a decis cumva să nu se amestece în aceste alegeri.

Mark Zuckerberg a cheltuit 400 de milione de dolari pentru contolul mecanismului alegerilor

Oligarhul tehnologic Mark Zuckerberg s-a implicat. A cheltuit 400 de milioane de dolari pentru a controla mecanismul alegerilor, dar din cele mai bune motive. Mark Zuckerberg a vrut să protejeze alegătorii de coronavirusul mortal. Răsplata lui este în ceruri. Și, mai presus de toate, în caz că vă întrebați, mașinile de vot din toată țara au înregistrat rezultatele legitime cu o precizie impecabilă.

Mașinile au numărat fiecare vot exprimat pentru fiecare candidat și au acordat acele voturi în mod corespunzător. Puteți vedea softul care ar putea dovedi că acest lucru s-a întâmplat? Ei bine, nu, nu puteți. La fel ca și în cazul înregistrărilor camerelor video din casa lui Nancy Pelosi, nu aveți autorizația necesară pentru a le vedea.

Dar puteți ști că mașinile de vot electronice sunt 100% sigure și fiabile și de aceea oficialii guvernamentali v-au spus din nou și din nou că alegerile din 2020 au fost „cele mai sigure din istoria Americii”. Credeți-o. Apropo, dacă nu credeți, sfatul nostru este să tăceți naibii din gură, dacă nu vreți să fiți dat în judecată până la faliment sau dacă nu vreți ca FBI-ul să vă întrerupă micul dejun.

Aceasta este, în rezumat, opinia oficială aprobată de mass-media cu privire la ultimele noastre alegeri. Au fost perfecte. Nu puneți întrebări.

Politico este publicația care ajută la controlul restului presei în numele administrației Biden. Am fost surprinși să descoperim că, de fapt, mașinile de vot nu sunt deloc sigure. Mașinile de vot electronice, ne-a spus Politico, sunt de fapt ușor de piratat și manipulat, motiv pentru care țări reale precum Franța le-au interzis și folosesc în schimb buletine de vot pe hârtie. „Există riscuri reale”, ne-a spus Politico, „că hackerii ar putea să se strecoare în echipamentele de vot și în alte infrastructuri electorale pentru a încerca să submineze votul de marți.”

Potrivit Politico, acest lucru este perfect posibil deoarece multe state „folosesc modemuri wireless pentru a transmite rezultatele neoficiale din noaptea alegerilor către birourile lor centrale. Aceste modemuri folosesc rețele de telecomunicații care sunt vulnerabile în fața hackerilor, iar actorii rău intenționați ar putea să le exploateze pentru a manipula datele neoficiale ale voturilor, să corupă mașinile de vot sau să compromită computerele folosite pentru a număra rezultatele oficiale”.

Mașini de vot trucate? Totaluri false ale voturilor? Tuneluri subterane pentru a submina modemurile? Nu asta e eliberarea de care vorbește Kraken? Ei bine, așa este. și până ieri ar fi fost considerată o nebunie, poate chiar un delict. Ar fi fost un atac la adresa democrației noastre. Dar lucrurile s-au schimbat. Cu 24 de ore înainte ca democrații să piardă alegerile de la mijlocul mandatului, Politico vă anunță că alegerile sunt false și nu doar din cauza mașinilor de vot electronice trucate, apropo. Există o problemă și mai mare.

Cumva, în ciuda eforturilor depuse de Google și Facebook, unora dintre criticii lui Joe Biden li s-a permis să vorbească în public. Iar asta înseamnă că este posibil ca opiniile lor periculoase să fi infectat mințile unor alegători confuzi și debilitați mintal, păcălindu-i să nu-l iubească pe Joe Biden. Acest lucru este cunoscut în branșă sub numele de dezinformare. Dacă este lăsată netratată, se poate transforma într-o afecțiune numită dezinformare.

Până unde merge libertatea de exprimare

ERICA HILL: Știm că există diferite tipuri de minciuni legate de ziua alegerilor, unele dintre ele urmând să devină virale în acea zi, iar aici există o distincție foarte importantă între dezinformare și dezinformare.

DONIE O’SULLIVAN: Dezinformarea este, știți, oamenii ar putea împărtăși informații false din greșeală, din greșeală, din greșeală. Dezinformarea este, de fapt, o informație falsă care este creată pentru a înșela.

JIM SCIUTTO: Dezinformarea este deliberată. Unul dintre cele mai fel de fel de fenomene triste, nu-i așa, este în 2016. Cea mai mare parte a acestei dezinformări a venit din afara țării. Acum, din păcate, o mare parte din ea vine în mod deliberat din interiorul acestei țări.

Mai întâi am aflat că mașinile de vot sunt piratate și apoi aflăm că nu numai că avem dezinformare, dar dezinformarea vine din interiorul casei. Este terifiant. La MSNBC, am aflat că comunitățile de culoare suferă cel mai mult.

ALI VELSHI: Unde este votul negrilor pentru dumneavoastră în acest moment, deoarece unii observatori au spus că nu este la fel de entuziast ca data trecută?

STACEY ABRAMS: Din nou, este o chestiune legată de cine face sondajele și cine numărătoarea. Nu cred că este din cauza unui profund entuziasm față de adversarul meu. Știm că alegătorii de culoare sunt deseori desconsiderați și, din păcate, anul acesta, bărbații de culoare au fost o populație foarte vizată de dezinformare.

LANCE BOTTOMS: Cred că Stacey are dreptate în această privință. Îi ascult pe copiii mei în timp ce se uită la momentele importante din NBA și la orice altceva pe care îl urmăresc pe YouTube, aud dezinformarea care este difuzată.

Sincer, este destul de ușor să îi păcălești pe bărbații de culoare, spune Stacey Abrams, care, trebuie să vă reamintim, nu este deloc rasistă. Ea doar păstrează realitatea.

Este Anderson Cooper un rasist? Ei bine, nu putem spune, dar el este îngrijorat de faptul că există o mulțime de mexicani creduli. Urmăriți-l pe Anderson Cooper.

ANDERSON COOPER: Numărul de alegători hispanici cu drept de vot a crescut cu aproape 5 milioane din 2018, dar comunitățile vorbitoare de limbă spaniolă sunt, de asemenea, inundate de dezinformare și teorii ale conspirației, în mare parte prin intermediul rețelelor sociale.

EVELYN PEREZ-VERDIA: Stăm într-o casă în care obișnuiam să rupem pâinea cu republicani care acum sunt radicalizați.

DONIE O’SULLIVAN: Pentru unii latini de aici, din sudul Floridei, minciunile electorale au rupt prietenii și au despărțit familii.

TAMOA CALZADILLA: Poți vedea dezinformarea în engleză și în două sau trei zile poți vedea această dezinformare cu legende în spaniolă.

O’SULLIVAN: Una dintre provocările abordării dezinformării în spaniolă este că o mare parte din ea este răspândită pe platforma de mesagerie WhatsApp. Mesajele sunt criptate, astfel încât etichetele de verificare a faptelor nu pot fi folosite așa cum se întâmplă pe Facebook, Twitter și YouTube.

Poate că le acordăm prea mult credit, dar nu ne-am dat seama că Anderson Cooper îi ura pe hispanici. Noi credeam că îi iubește. Și totuși, iată-l în caseta pe care tocmai v-am pus-o – acei afurisiți de mexicani și teoriile lor conspirative, care, dacă stai să te gândești, este ea însăși un fel de teorie a conspirației.

Este posibil ca rezultatele anticipate din noaptea alegerilor să nu indice rezultatele finale

Anderson Cooper știe, pentru că a citit pe Twitter că alegătorii care nu sunt de culoare albă resping Partidul Democrat în număr record, dar de ce fac asta? Aceasta este întrebarea. Știm că nu pot să gândească singuri și să tragă propriile concluzii ca niște adulți. Acest lucru este imposibil. Ei nu sunt capabili de așa ceva. Așadar, trebuie să existe o dezinformare în desfășurare. Aceasta este concluzia sa. Bineînțeles, Stacey Abrams este de acord și nu este rasistă.

Iată cum arată panica. Aceștia sunt oameni care știu că sunt pe cale să fie zdrobiți și sunt disperați să pretindă că nu sunt responsabili pentru asta. Alegătorii nu ne urăsc. Sincer, asta e dezinformare.

Ziarul The Guardian a anunțat astăzi că, dacă nu eliminăm libertatea de exprimare în această țară și nu impunem mai multă cenzură pentru a combate dezinformarea, alegătorii ar putea încerca să renunțe la utopia actuală și, în acel moment, vom avea un război civil.

„Judecătorii vor fi asasinați. Democrații și republicanii moderați vor fi închiși pe baza unor acuzații false. Bisericile negrilor și sinagogile vor fi bombardate. Pietonii vor fi luați de lunetiști pe străzile orașelor.” Au tipărit asta. Mesajul, concluzia: Democrații nu au cum să piardă alegerile de mâine. Acesta este punctul lor de vedere. Acest lucru nu se poate întâmpla. Așa că, ținând cont de asta, ei deja ne pregătesc pe noi ceilalți pentru furtul alegerilor, lucru pe care, dacă nu vreți un război civil, nu ar trebui să vă plângeți, ci doar să îl acceptați pasiv.

ABC News a postat în această seară un articol în care ne anunță că un „‘miraj roșu’ sau un avans artificial al voturilor republicane se va repeta probabil marți. Este posibil ca rezultatele anticipate din noaptea alegerilor să nu indice rezultatele finale, iar asta este în regulă”.