Infofinanciar > Lumea la zi > Amber Heard și Johnny Depp continuă relația în tribunal! Actrița a făcut apel la decizia juriului în care este acuzată de defăimare
Lumea la zi

Amber Heard și Johnny Depp continuă relația în tribunal! Actrița a făcut apel la decizia juriului în care este acuzată de defăimare

Amber Heard și Johnny Depp continuă relația în tribunal! Actrița a făcut apel la decizia juriului în care este acuzată de defăimare
sursa mediafax.ro

Actrița Amber Heard a depus joi o cerere de apel la decizia unui juriu din Virginia, care a decis luna trecută că l-a defăimat pe fostul soț Johnny Depp atunci când a afirmat într-un articol de opinie dintr-un ziar că a fost o supraviețuitoare a violenței sexuale, potrivit unor documente judiciare.

Echipa de avocați a lui Amber Heard a depus notificare la Curtea de Apel din Virginia, încercând să anuleze decizia instanței inferioare din 1 iunie. După un proces televizat de șase săptămâni, un juriu format din șapte persoane a ajuns la concluzia că Heard l-a defăimat pe Depp, iar starul din „Pirații din Caraibe” a primit despăgubiri de 10,35 milioane de dolari. Juriul a stabilit, de asemenea, că Heard a fost defăimată, acordându-i 2 milioane de dolari.

Avocații lui Heard au susținut că aceasta a spus adevărul și că comentariile sale au fost acoperite de libertatea de exprimare în conformitate cu Primul Amendament al Constituției SUA.

Echitate și dreptate

Echipa ei a declarat că a căutat să asigure echitate și dreptate prin intermediul apelului. „Credem că instanța a făcut erori care au împiedicat un verdict corect și echitabil, în concordanță cu Primul Amendament”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Reuters. „Prin urmare, facem apel la verdict”. Înștiințarea face, de asemenea, apel la un ordin de hotărâre finală din 24 iunie și la un ordin din 13 iulie împotriva moțiunilor ulterioare procesului lui Heard.

Echipa lui Johnny Depp a declarat că nu a fost descurajată de apel. „Rămânem încrezători în cazul nostru și că acest verdict va rămâne valabil”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Depp pentru Reuters într-un e-mail. Depunerea cererii vine la mai bine de o săptămână după ce un judecător a respins cererea lui Heard pentru un nou proces. În solicitarea noului proces, avocații ei au argumentat că unul dintre jurați a servit în mod necorespunzător.

Heard, cea violentă

În timpul procesului, Depp a declarat că nu a lovit-o sau abuzat sexual niciodată pe Heard și a susținut că ea a fost cea care a devenit violentă în timpul relației lor. Heard a spus că l-a pălmuit pe Depp, dar numai pentru a se apăra pe ea sau pe sora ei.

Depp s-a confruntat cu un rezultat diferit în Marea Britanie în urmă cu mai puțin de doi ani, când a dat în judecată tabloidul Sun pentru că l-a numit „bătăuș de soții”. Un judecător de la Înalta Curte din Londra a decis că acesta a agresat-o în mod repetat pe Heard.

După decizia din SUA din iunie, avocata lui Amber Heard, Elaine Charlson Bredehoft, a acuzat, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Today” de la NBC, echipa lui Depp că a suprimat probe care au fost admise în cazul de calomnie din Marea Britanie.