Infofinanciar > Lumea la zi > Fosta soție a lui Johnny Depp este falită! Amber Heard nu plătește datoria către actor
Lumea la zi

Fosta soție a lui Johnny Depp este falită! Amber Heard nu plătește datoria către actor

johnny depp amber heard
sursa alephnews.ro

Despăgubire de 10,4 milioane de dolari, a fost verdictul dat miercuri de un juriu american. Amber Heard, fiind acuzată de defăimare, nu îi poate plăti plăti această sumă prea curând fostului soţ Johnny Depp, a declarat joi avocata actriţei.

În urma procesului avut, actorul Johnny Depp iese învingător, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc. Acest proces este foarte mediatizat și părerile sunt împărțite.

Recurs la decizia judecătorească

NBC adresează întrebarea inconfortabilă avocatei lui Amber, aceea dacă clienta sa îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubirea de 10,4 milioane de dolari.

Elaine Bredehoft răspunde ferm: „oh, nu, absolut nu”. Așadar, avocata, care susține public  că Amber Heard a fost „demonizată” de echipa de avocaţi a actorului, a spus că intenţionează să facă recurs la decizia juriului.

 După circa 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe” pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate.

Dezamăgiri inexplicabile

S-a ajuns la concluzia, în unanimitate, că fosta soție Amber Heard, în vârstă de 36 ani, a venit cu declaraţii false considerându-se victimă a violenţei domestice şi că a acţionat în consecință ca „rău intenţionată”.

Tribunalul din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul daunelor agravate la 350.000 de dolari, conform sumei maxime legale în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane de dolari suma datorată de Heard fostului ei soţ. Cei şapte juraţi – cinci bărbaţi şi două femei – au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Ea şi-a recunoscut „dezamăgirea inexprimabilă” într-un comunicat. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ”, a făcut cunoscut ea, conform Agerpres.