Infofinanciar > Info > Ministrul Muncii: „Absolut toate pensiile se vor recalcula. Veți vedea că este o lege bună, care îi va mulțumi pe români”
Info

Ministrul Muncii: „Absolut toate pensiile se vor recalcula. Veți vedea că este o lege bună, care îi va mulțumi pe români”

Ministrul Muncii: „Absolut toate pensiile se vor recalcula. Veți vedea că este o lege bună, care îi va mulțumi pe români”
Sursa arhiva companiei

Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii combate zvonurile despre pensii. Aceste zvonuri susțin că doar anumite pensii vor fi calculate.  Bucura-Oprescu a declarat că toate pensiile vor fi recalculate, fără excepții.

În luna septembrie, românii care beneficiază de pensii, le vor primi recalculate. Simona Bucura Oprescu a declarat că „Se menține în calcul cuantumul cel mai favorabil si astfel de atingem cea mai importanta dintre ținte, de a aduce echitate în interiorul sistemului public de pensii”.

„Cu legea 360 pe 2023 am fost pe zis si făcut. Pensiile românilor vor fi recalculate la timp, estimările noastre sunt că, în iunie-iulie, vom emite deciziile de recalculare. Toți românii își vor primi deciziile cu pesiile recalculate, toate pensiile vor fi recalculate. Absolut toate se vor recalcula.” a declarat Minstrul Muncii, conform România TV.