Infofinanciar > Info > Țiriac, as la Năstase! Generalul a fost evacuat din cartierul deținut de miliardar din cauza datoriilor
Info

Țiriac, as la Năstase! Generalul a fost evacuat din cartierul deținut de miliardar din cauza datoriilor

Tiriac si Nastase Sursa foto Playsport
Sursa foto: Playsport

Mai multe surse susțin faptul că Ilie Năstase a fost dat afară din cartierul deținut de miliardarul Ion Țiriac, „Stejarii”. Se pare că Ilie Năstase a fost evacuat din apartament întrucât acestuia i s-a terminat contractul. Mai mulți susțin faptul că acesta ar fi avut datorii legate de chirie, pe care nu a reușit să le achite. Toate acestea s-au întâmplat în contextul prietenie dintre cei doi foști jucători profesioniști de tenis.

Conform hotnews.ro, cei de la firma complexului rezidențial administrată de Țiriac au decis să îl dea afară pe acesta și să nu-i prelungească contractul. Se pune faptul că suma care trebuia să fie achitată era oricum una preferențială. Sursele susțin faptul că Năstase ar avea probleme financiare din cauza ultimei sale soții. În acest caz este de notat faptul că cei doi au reușit să ajungă iar să locuiască împreună în ciuda divorțului, doar că e data aceasta la etaje diferite.  

„Nasty” a transmis faptul că el s-a mutat într-o altă locuință, întrucât i-a expirat contractul, nefăcând alte declarații referitoare la acest subiect.

„A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a susținut fostul jucător de tenis.

Relația dintre „Nasty” și „Pușcă”

Ion Țiriac s-ar fi supărat într-un moment pe prietenul său de o viață întrucât cel din urmă a făcut câteva declarații nefericite, însă și din cauza fostei sale căsnicii, care se pare că l-a influențat într-un mod negativ pe acesta.

De-a lungul timpului, cei doi au avut o prietenie extrem de strânsă, cei doi tachinându-se cu fiecare ocazie.

„Mulţi ar vrea să ajungă la 75 de ani. Mai ales ăia care vor să iasă la 70 de ani la pensie. Eu nu sunt tataie, domnul Ţiriac e tataie de 5-6 ori. Mi-a dat o şampanie şi mi-a zis că nu îmi urează la mulţi ani pentru că am deja prea mulţi ani. Eu îl las în pace. Când a făcut 76 de ani, i-am spus că a devenit tie-breaker”, a declarat Năstase despre Țiriac în contextul aniversării acestuia.

Cine sunt cei doi?

Ilie Năstase este un jucător profesionist de tenis care s-a retras din activitate. Acesta a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai sportului alb din anii 70, reușind să ajungă în clasamentul WTA de două ori pe primul loc. Alături de Ion Țiriac, acesta a fost finalist la Cupa Davis de trei ori.

Ion Țiriac este un fost jucător profesionist de tenis și un om de afaceri din România. Talentul său în tenis s-a materializat în special la dublu, alături de Năstase, mai ales că în 1970 cei doi au câștigat trofeul la Roland Garros.