Infofinanciar > Info > Spectral Mobilă a deschis în Târgu Frumos primul magazin din acest an. Producători locali cu potențial de creștere
Info

Spectral Mobilă a deschis în Târgu Frumos primul magazin din acest an. Producători locali cu potențial de creștere

Dinasty Living complet 3
Foto: spectralmobila.ro

Spectral Mobila SA este unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL melaminat și MDF din zona Moldovei. Fabrica companiei este situată în apropierea municipiului Barlad și reprezinta una din cele mai mari investitii locale cu capital integral privat.

Gama de produse fabricată de Spectral Mobila SA este diversă și cuprinde piese de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, birouri și alte piese de mobilier.

 Se deschide un nou magazin în Târgu Frumos

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 14 martie, în Târgu Frumos, al 25-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză. Magazinul deschis pe strada Cuza Vodă bl. 7-8 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

“Magazinul din Târgu Frumos este primul dintr-o serie de șapte magazine care vor fi inaugurate în prima jumătate a anului. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză de partenerul care deține și magazinul Spectral Mobilă din Iași. Suntem încântați de acest lucru fiind primul colaborator care deține două locații Spectral Mobilă în două orașe diferite, iar acest fapt este o dovadă că modelul nostru de business este unul de succes care le permite partenerilor noștri să se extindă alături de noi.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 270 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro. Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 18 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Producător local cu potențial de creștere

Piața de mobilă este în continuă creștere. Printre marile companii se numără și producători locali cu potențial de creștere, precum Spectral Mobila. „Ne-am făcut loc între marile reţele şi micii pro­ducători locali“, spune Dan Dodiţă, director executiv, Spectral Mobila.

Afacerea a evoluat în primele cinci luni ale anului şi a bugetat o creştere de 20% a cifrei de afaceri, însă luna iunie a adus cu sine o încetinire a vânzărilor. „Am simţit scăderea consumului din luna iunie. Dacă primele 5 luni ale anului au fost conform aşteptărilor, noi ne-am bugetat o creştere de 20% a cifrei de afaceri, ritmul de creştere a încetinit verti­ginos în luna iunie şi îl re­simţim şi în prima jumătate a lunii iulie“ a declarat Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila.