Infofinanciar > Info > De la mobilă la fotbal! Cine este noul acționar de la Rapid
Info

De la mobilă la fotbal! Cine este noul acționar de la Rapid

Rapid
Sursa foto: prosport.ro

Conducerea clubului de fotbal FC Rapid București a anunțat implicarea unui nou acționar la Giulești. Este vorba despre Dan Șucu, omul de afaceri care face parte din juriul de la „Imperiilor Leilor”, emisiunea de la PRO TV. Acesta va deține 50% din acțiunile clubului, în timp ce cealaltă jumătate va fi deținută de Victor Anghelescu.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat semnat de acționarii FC Rapid București, Victor Anghelescu și Dan Șucu.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene. Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine. Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații Clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși.”

Va avea loc un eveniment de prezentare a noului acționar, sub forma unei conferințe de presă miercuri de la ora 13:30 la noul stadion din Giulești.

Cine este Dan Șucu?

Supranumit „omul care a mobilat România”, Dan Șucu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. El deține Mobexpert. Brandul său adună la un loc mai mult de 26 de centre de vânzare în România și peste hotare și 8 fabrici, cu peste 2.300 de angajați. Averea afaceristului este estimată între 120 și 125 de milioane de euro.

El este jurat la emisiunea „Imperiul Leilor”. El a spus că vrea să ajute tinerii afaceriști.

„Pășesc cu aceleași gânduri: cu speranța că cei care se uită la această emisiune se vor gândi să pornească o afacere și vor avea mai multă încredere să o facă. Cu cât mai mulți tineri pornesc o afacere nouă și cu cât mai mulți reușesc în business-urile lor, cu atât ne va fi mai bine tuturor. Acesta a fost întotdeauna gândul cu care am participat la „Imperiul Leilor” și întotdeauna mă interesează să reușesc să transmit încredere – este ingredientul principal pentru reușită.”