Infofinanciar > Info > Sorana Cîrstea s-a despărțit de Tiriac JR! Ce clauze financiare trebuie sa respecte noua iubită a miliardarului
Info

Sorana Cîrstea s-a despărțit de Tiriac JR! Ce clauze financiare trebuie sa respecte noua iubită a miliardarului

Sorana Cîrstea s-a despărțit de Tiriac JR! Ce clauze financiare trebuie sa respecte noua iubită a miliardarului
sursa playsport.ro

După ce Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul doi la Roland Garros, aceasta este „eliminată” și din viața lui Țiriac Junior? Ion Ion Țiriac începe să aibă o relație din ce în ce mai bună cu fosta soție, Ileana Lazariuc, alături de care are doi copii.

După ce, nu cu mult timp în urmă, erau făcute publice condițiile pe care Sorana Cîrstea trebuie să le respecte pentru a avea o relație cu fiul lui Ion Țiriac acum apar zvonuri despre o posibilă despărțire.

Prea multe secrete

Cei doi au ținut mult timp relația secretă, deoarece bărbatul încă nu divorțase. Soranei Cîrstea nu i se permitea să își facă publice sentimentele pe care le are pentru fiul lui Țiriac și nici să-i cunoască pe cei doi copii din relația anterioară. În plus, miliardarul se vedea în continuare cu Ileana Lazariuc, cu știrea Soranei care nu avea voie să comenteze acest lucru. Relația pe care aceștia au construit-o se baza pe niște condiții impuse de familia Țiriac. Sorana nu a fost acceptată din prima de Ion Țiriac. Însă, în cele din urmă, omul de afaceri a decis să îi dea o șansă, după ce a văzut că femeia nu îi ieșea din cuvânt.

În cazul unei căsătorii cu Ion Ion Țiriac, Sorana este nevoită să semneze un act asemănător contractului prenupțial prin care nu are voie să divulge nicio informație referitoare la familia Țiriac și i se va lua orice drept asupra averii lui Ion Ion. În cazul unui divorț, aceasta va primi un milion de euro, un apartament în valoare de două milioane de euro și 7000 de euro în cazul întreținerii unui copil. Aceste condiții i-au fost impuse și Ileanei Lazariuc.

Problemele din paradis

Foștii soți au purtat un dialog pe Instagram. Când, Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei cu descrierea: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, Țiriac Junior a  reacționat spunând: „Am vrut să prind apusul în părul tău”.  Semn că este vorba despre un moment intim pe care aceștia l-au avut. 

Sorana, când a văzut acest schimb de replici, a postat un mesaj interpretabil pe contul personal de Instagram: „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate.” 

Sorana este o jucătoare profesionistă de tenis din România, care ocupă la momentul actual locul 26 mondial.  Cea mai bună clasare a acesteia a fost locul 21 în WTA la 12 august 2013, după ce ajunge în finala turneului la Toronto.