Infofinanciar > Info > Dragostea cere sacrificii. Ce condiții îi sunt impuse Soranei Cîrstea pentru a deveni doamna Țiriac
Info

Dragostea cere sacrificii. Ce condiții îi sunt impuse Soranei Cîrstea pentru a deveni doamna Țiriac

Sorana sursa foto Playsport
Sursa foto: Playsport

Sorana Cîrstea este una dintre cele mai titrate tenismene la momentul actual din lume. Aceasta face ravagii pe teren, dar și în viața personală. Foarte discretă cu viața sa personală, Sorana are o relație de mai mulți ani cu fiul lui Ion Țiriac.

Pentru a fi împreună cu fiul magnatului Țiriac, tenismena trebuie să respecte anumite condiții. Același tratament l-a primit și Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac.

La început, cei doi au ținut relația secretă, deoarece bărbatul era încă căsătorit. Soranei i-au fost impuse niște condiții pentru a continua să iasă împreună cu Ion Ion Țiriac. Acesteia nu i se permite să facă publice sentimentele pe care le are pentru fiul lui Țiriac și nici să-i cunoască pe cei doi copii ai lui din relația anterioară.

Țiriac a păstrat o strânsă legătură cu fosta soție

Aceleași condiții au fost impuse și fostei soții a lui Ion Ion Țiriac. Acesta se vede în continuare cu Ileana Lazariuc, iar Sorana Cîrstea nu poate comenta nici una dintre ieșirile bărbatului.

Tenismena trebuie să respecte și condițiile impuse de familia Țiriac. Ea nu a fost acceptată de prima oară de către Ion Țiriac. Cu timpul, celebrul milionar a început să fie de acord cu relația celor doi, însă chiar și așa tenismena nu îi iese din cuvânt.

În cazul unei căsătorii cu Ion Ion Țiriac, Sorana este nevoită să semneze un act asemănător contractului prenupțial prin care nu are voie să divulge nicio informație referitoare la familia Țiriac și i se va lua orice drept asupra averii lui Ion Ion. În cazul unui divorț, aceasta va primi un milion de euro, un apartament în valoare de două milioane de euro și 7000 de euro în cazul întreținerii unui copil. Aceste condiții i-au fost impuse și Ileanei Lazariuc.

Întrucât, actualul iubit al Soranei ține extrem de mult la discreție, acesta este principalul motiv pentru care ea nu are voie să facă nicio declarație despre familia acestuia.

Cine este Sorana Cîrstea?

Sorana este o jucătoare profesionistă de tenis din România, care ocupă la momentul actual locul 26 mondial.  Cea mai bună clasare a acesteia a fost locul 21 în WTA la 12 august 2013, după ce ajunge în finala turneului la Toronto. La dublu, cea mai înaltă poziție în clasament a fost locul 35 mondial, în 2009.  Cele mai mari realizări ale sale sunt sferturile de finală la Openul Franței din 2009 și finala Cupei Rogers din 2013. Veniturile acesteia din tenis depășesc 3.000.000 de dolari. În anul 2021, aceasta câștigă turneul de la Istanbul. În prezent, ea a fost eliminată din cadrul turneului WTA 1000 de la Roma încă din primul tur de Ons Jabeur. Campioana de săptămâna trecută de la Madrid s-a impus cu 6-0, 7-6(1), după o oră și 15 minute de joc.