Infofinanciar > Lumea la zi > Shakira, probleme și cu legea și în dragoste! Decizia pe care a luat-o artista după ce a fost înșelată de Pique
Lumea la zi

Shakira, probleme și cu legea și în dragoste! Decizia pe care a luat-o artista după ce a fost înșelată de Pique

Shakira și Pique - sursa foto - playtech.ro
Sursa foto - playtech.ro

Cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Pique trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Presa iberică susține că, faimoasa interpretă a fost înșelată de către fundașul celor de la FC Barcelona.

După doar câteva zile de la momentul în care a pierdut apelul prin care își dorea să evite procesul în care este acuzată de evaziune fiscală, Shakira mai încasează o lovitură, pe plan sentimental de această dată.

Mai precis, Gerard Pique a fost acuzat că ar fi înșelat-o pe câtăreață prin intermediul unui articol care a fost publicat în ziarul catalan El Periodico. Motivul penru acest act de infidelitate este „criza sentimentală” prin care trece fotbalistul.

Acest moment de infidelitate a avut loc acum câteva săptămâni, Gerard Pique fiind chiar prins în fapt de columbiană. Shakira i-a cerut fotbalistului să se mute, singur, în apartamentul lui, lucru pe care fundașul l-a făcut.

Ziarul catalan mai sus menționat, precizează că : „Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas.”.

Cântăreața Shakira și fotbalistul legitimat la FC Barcelona, Gerard Pique, sunt într-o relație din anul 2011 și au împreună doi copii. Legat de căsătorie, interpreta și sportivul nu au făcut niciodată acest pas, Pique afirmând că iubita lui are o cu totul altă părere despre mariaj.

Într-un interviu acordat celor de la Mundo Deportivo, Gerard Pique declară că : „Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți.”.

Shakira și problemele cu legea

Cântăreața nu are probleme doar cu dragostea, ci și cu justiția. În urmă cu aproximativ o săptămână, o instanță de apel spaniolă a respins rescursul pe care Shakira l-a formulat, menționând astfel decizia unei instanțe inferioare care are „suficiente dovezi” pentru ca faimoasa interpretă să fie trimisă în judecată pentru evaziune fiscală.

Procurorii spanioli spun că Shakira „a fentat” plata impozitelor de 14.5 milioane de euro pentru veniturile pe care le-a obținut în perioada 2012-2014. Magistrații au precizat și că interpreta a locuit în Catalonia în acel timp, acesta fiind motivul pentru care e trimisă la judecată în Spania.

Avocații care sunt de partea Shakirei spun că ea s-a mutat în zona de nord-est a Spaniei din anul 2015, dar și că artista a plătit absolut toate obligațiile fiscale pe care le avea la acea vreme. Shakira a făcut chiar și în anul 2021 o declarație în care spunea că a locuit în Bahamas și că nu avea reședință în Spania, vizitând această țară sporadic.