Infofinanciar > Lumea la zi > Rusia le bate în piept, la propriu! Un chirurg a inventat silicoanele cu steagul țării și deja a avut prima clientă
Lumea la zi

Rusia le bate în piept, la propriu! Un chirurg a inventat silicoanele cu steagul țării și deja a avut prima clientă

silicoane cu steagul Rusiei - sursa foto - antena3.ro
Sursa foto - antena3.ro

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început de pe 24 februarie 2022. De atunci oamenii și-au arătat metodele prin care susțin Moscova, dând dovadă de patriotism. Totuși, un medic chirurg estetician din Federația Rusă a luat pe toată lumea prin surprindere inventând ceva patriotic, dar și „fashion” în același timp. Este vorba despre două modele de implant mamar care sunt patriotice. Există un model care are steagul Rusiei imprimat și altul care are modelul de camuflaj specific Rusiei.

Această linie de silicoane „patriotice” a fost denumită „sânul stat”. Evghenii Dobreikin, chirurgul plastician, consideră că femeile care își iubesc patria au primit mai mult decât un autocolant pe mașină sau un tatuaj.

Conform Digi24, doctorul își motivează „alegerea creativă” prin următoarea declarație : „Vă prezint noua generaţie de implanturi de sân `Rosgrud`. Desigur, e acelaşi implant cu silicoane, dar uitaţi-vă ce modele grozave avem aici! Exclusive! Linia include două stiluri – tricolorul Rusiei şi camuflajul clasic militar. Patrioţii adevăraţi vor putea alege modelul care e mai apropiat de inima lor, literalmente şi figurativ.”.

În opinia doctorului chirurg, cele care își iubesc cu adevărat patria o să aleagă modelul care e cât mai aproape de inima lor, acum și la propriu, nu doar metaforic.

Chirurgul estetician a realizat și o prezentare a acestui produs care este pe măsura „invenției” lui, mai precis a spus că : „Este o decizie stilată pentru cei care își iubesc cu adevărat patria și doresc să aibă ceva mai mult decât un abțibild pe mașină sau un tatuaj. Este un model experimental care este cu adevărat unic.”.

Cineva deja și-a pus implanturile cu steagul Rusiei

Aceste implanturi au fost deja încercate de cineva care le-a dorit pe cele cu steagul Rusiei. Această femeie a venit și cu o evaluare : „Vreau să fiu cea mai frumoasă şi cea mai la modă, să am ceva exclusiv, iar implanturile Rosgrud sunt fix ceea ce-mi trebuie. Nu pot purta mereu steagul cu mine, uneori n-am loc pentru paşaport. `Rosgrud` mă va face să mă simt ca o patrioată chiar şi când nu port haine. E un sentiment fantastic când steagul ţării tale e literlamente lângă inima ta. Am implanturi cu tricolor şi prietena mea se pregăteşte să le pună acum pe cele cu camuflaj. Forţa nu vine doar din adevăr, ci şi din frumuseţe.”.

Legat de nivelul de siguranță pe care îl au siliocanele patriotice, doctorul a precizat că aceste implanturi mamare experimentale nu prezintă niciun pericol și că au trecut toate testele de care a fost nevoie pentru a certifica lipsa oricărui risc.