Infofinanciar > Lumea la zi > Rossiya-1 : „A început al treilea război mondial”! După Ucraina, rușii au planuri și cu NATO
Lumea la zi

Rossiya-1 : „A început al treilea război mondial”! După Ucraina, rușii au planuri și cu NATO

Rossiya-1 - sursa foto - agora.md
Sursa foto - agora.md

La posturile de televiziune din Rusia se spune extrem de des faptul că NATO trebuie să fie demilitarizată, afirmându-se și faptul că un al treilea război mondial deja a început.

Prezentatoarea Olga Skabaeva care lucrează la televizunea Rossiya-1 a afirmat, conform Hotnews, umrătorul lucru: „Poate a venit momentul să recunoaștem că, posibil, operațiunea militară specială din Ucraina s-a încheiat în sensul că un război adevărat a început care, mai mult este al treilea război mondial.”. Aceasta a completat prin a spune că Rusia este forțată să demilitarizeze și NATO în întregime, pe lângă Ucraina.

Tot în cadrul aceluiași canal de televiziune, luni s-a militat în mod deschis pentru comiterea unei acțiuni de genocid în Ucraina, deputatul Alexei Juravliov spunând că două milioane de cetățeni ucrainieni trebuie să fie omorâți pe motiv că nu pot fi vindecați de nazism.

Acest moment nu a fost primul în care la televiziunea Rossiya-1 s-a discutat despre acțiunea de demilitarizare a formațiunii politico-militare NATO. Acest canal media se face remarcat prin declarațiile extrem de agresive față de Ucraina și de Occident în general pe care le face încă de când a început „operațiunea militară specială”, pe data de 24 februarie.

În cadrul unei emisiuni de la finalul lunii aprilie, aceeași Olga Skabaeva a pus următoarea întrebare: „(Occidentul) a declarat un război împotriva noastră. Ce mai așteptăm?”. Această prezentatoare este denumită și „păpușa de oțel a lui Putin”. Ea a mai spus și faptul că o să fie nevoie de desfușararea unei acțiuni de demilitarizare a NATO.

Ce spun alți oameni de televiziune din Rusia

Pentru că a fost prezentă și ea în platou, șefa televiziunii Russia Today, Margarita Simonian a spus că, în opinia ei, cel mai posibil scenariu de încheiere a acestor lucruri este doar un atac nuclear. A mai adăugat și că, deși această situație o sperie, înțelege și o tratează ca atare.

Margarita Simonian a mia avut declarații și păreri despre conflictul dintre Rusia și Occident, afirmând și că, în cazul în care țara ei nu câștigă acest război, toată omenirea o să sufere. Aceasta a mai spus și că, dacă armata de la Moscova ar fi vrut, Ucraina ar fi fost cucerită în doar câteva ore, menționând atunci că nu este vorba despre un conflict armat, ci doar despre o „operațiune”.

Poate cel mai cunoscut propagandist rus, Vladimir Soliviov pe numele lui, a spus că ei, vorbind despre poporul rus, vor ajunge în rai, pe când ceilalți o să moare pur și simplu.

Acest Vladimir Soliviov este și cel care a spus, în emisiunea pe care o prezintă, că soldații din armata Rusiei au fost întâmpinați cu flori în Ucraina și că rușii nu o să plece niciodată din țara lor vecină.