Infofinanciar > Lumea la zi > Putin are o nouă iubită. Este șefa cenzurii online și are cu 32 de ani mai puțin
Lumea la zi

Putin are o nouă iubită. Este șefa cenzurii online și are cu 32 de ani mai puțin

Mizulina Putin
Sursa foto: Arhiva companiei

Președintele rus Vladimir Putin are o nouă iubită – Ekaterina „Katya” Mizulina, care este cu peste trei decenii ani mai tânără decât el.

Katya Mizulina, are 39 de ani, și este istoric artă. Tânăra educată în Marea Britanie conduce Liga Rusiei pentru Internetul Sigur. Katya este fiica parlamentarului rus pro-Kremlin, Elena Mizulina. Tânăra a a absolvit Școala de studii orientale și africane de la Universitatea din Londra în 2004. Are diplome în istoria artei și limba indoneziană și a lucrat ca traducător pentru delegațiile oficiale rusești care vizitau China.

În 2017 s-a alăturat Ligii pentru Internetul Sigur, conform nypost. În calitate de șef al cenzurii online, Mizulina a pledat pentru amenzi și sancțiuni împotriva mass-media și rețelelor de socializare.

Putin, care are 71 de ani, s-a despărțit de soția sa, Liudmila, în 2014. Cei doi au fost împreună timp de 30 de ani. O lungă perioadă au existat informații că liderul de la Kremlin are o relație cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva.