Infofinanciar > Info > Parlamentul, noua mahala! George Simion s-a dezlănțuit la ușa biroului lui Ciolacu
Info

Parlamentul, noua mahala! George Simion s-a dezlănțuit la ușa biroului lui Ciolacu

Simion Sursa foto Fanatik
Sursa foto: Fanatik

Liderul AUR, George Simion nu se dezminte. După scandalul provocat săptămâna trecută în fața Parlamentului, el a considerat că nu este de ajuns acest lucru și a decis să facă unul și în interior.

Simion s-a dus la ușa biroului liderului PSD, Marcel Ciolacu. Pentru ce? Nimeni nu știe.

Printr-o transmisie live pe pagina de Facebook, așa cum obișnuiește un „influencer” de o asemenea notorietate, George Simion a arătat întregii țări că Marcel Ciolacu nu este la muncă.

Bineînțeles că au fost aduse și câteva comentarii caracteristice domnului „de AUR”.

„A văzut o țară întreagă că domnul Ciolacu nu este la muncă?”, întreabă George Simion în live-ul transmis pe o rețea socială.

„Cred că a văzut toată România că domnul Ciolacu nu este la muncă!”, a continuat acesta.

Simion susține războiul din Ucraina?

Simion nu a venit cu mâna goală ci i-a adus liderului o panglică în culorile steagului Ucrainei.

„L-am pus la ușă dar ni l-au dat jos! Deci Marcel Ciolacu, pe tot parcursul zilei de marți, nu a fost la lucru. Da,  suntem siguri că nu este în birou pentru că au fost aici colegi de la ora 11:00”, a mai spus el.

Societatea românească sigur nu mai e ca într-o „Scrisoare pierdută” a lui Caragiale, însă ceea ce este clar este faptul că „nu merge s-o iei cu iuțeală, trebuie să ai puțintică răbdare…”. Nu se știe dacă liderul AUR a ajuns la această carte, dar cert este că nu i-ar face deloc rău.

Remarcile și opiniile lui Simion nu s-au oprit aici, mai ales că el vrea să rezolve toate problemele statului. El și reprezentanții partidului pe care îl conduce au cerut premierului Ciucă să explice vizita controversată a președintelui Ungariei, Katalin Novac.

Cei de la AUR sunt oare evitați? Întrebarea mai bună este de ce. Cel mai bun răspuns îl poate da chiar domnul Marcel Ciolacu care a venit în Parlament, însă prin ușa din spate.

Notorietate pe social-media

Liberalii i-au sfătuit pe cei de la UDMR să fie mai atenți și responsabili pe viitor când, unde și cu cine se afișează pentru că „dăm apă la moară extremiștilor”, care devin virali pe rețelele socializare. Probabil scopul este altul.

Marcel Ciolacu a avut aseară în timpul ședinței coaliției de guvernare de la Palatul Victoria mai multe ironii la adresa liderilor UDMR. El le-a transmis să aibă grijă la cine mai invită pe viitor în Parlament și cui oferă un scaun.

Se pare că subiectul care i-a activat pe cei de la AUR este chiar vizita președintelui Ungariei. De mai bine de trei ore, ei nu și-au părăsit locul de transmisie de pe Facebook.

Politica nu se mai face prin diplomație și ședințe organizate? Așa se pare. Liderii AUR spun că nu vor pleca până ce nu vor avea o discuție cu liderul Partidului Social Democrat. Totuși, cea mai bună variantă ar fi să spargă ușa pentru  se asigura dacă Ciolacu este sau nu în birou, dar acest lucru trebuie filmat neapărat.