Infofinanciar > Info > Loc de muncă cu salariu lunar de 3.500 de euro. Ce domeniu oferă aceste sume record
Info

Loc de muncă cu salariu lunar de 3.500 de euro. Ce domeniu oferă aceste sume record

Loc de muncă cu salariu lunar de 3.500 de euro. Ce domeniu oferă aceste sume record

Soluțiile ERP reprezintă sisteme de tip software, utilizate de companii, care oferă unirea unor multiple prodecee de afaceri și facilitează fluxul de date. Conform unui studiu Statista, piața de soluții ERP la nivel european poate atinge o creștere de peste 60 de miliarde de dolari în 2023.

În România, interesul și cererea pentru sisteme de tip ERP înregistrează un nivel ridicat. Principalii factori care vor determina această creștere sunt necesitatea implementării unor soluții business software pentru raportările SAF-T, e-Factura, e-Transport, impuse de ANAF, dar și angajamentul asumat de România pentru a obține fonduri europene pentru digitalizare, prin programul PNRR.

SoftOne România lansează o sesiune de cursuri pentru formare

90% dintre IMM-uri trebuie să atingă un nivel de bază din punct de vedere al intensității digitale până în 2030, prin adoptarea tehnologiilor avansate precum sistemele ERP sau CRM în Cloud. SoftOne România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții business software din România, lansează o nouă sesiune de cursuri pentru formarea Consultanților Soft1 ERP Certificați în cadrul diviziei SoftOne Training Academy. Cursurile vor fi susținute online, în perioada 15 mai și 12 iunie 2023, iar înscrierile se vor desfășura până în data de 12 mai 2023.

„SoftOne Training Academy a fost înființată în urma identificării unei nevoi accentuate de îmbunătățire a competențelor digitale în rândul candidaților pe care am dorit să îi recrutăm. Prin organizarea acestor cursuri, misiunea noastră este să calibrăm cererea de Consultanți Soft1 ERP pe care o avem în ecosistemul SoftOne cu forță de muncă calificată.  Suntem încântați că am ajuns deja la a treia sesiune de cursuri SoftOne Training Academy și că am reușit să oferim noi oportunități de dezvoltare profesională studenților noștri și am încredere că vom reuși și în această sesiune să contribuim semnificativ la formarea specialiștilor din industria ERP”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România.

Posibilitate de reconversie profesională

SoftOne Training Academy este un program avansat de training în domeniul business software ERP, ce se adresează tuturor profesioniștilor care își doresc să activeze în industria ERP sau care sunt interesați de o reconversie profesională. Odată cu finalizarea cursurilor și cu promovarea examenelor de certificare, absolvenții SoftOne Training Academy vor avea posibilitatea să se angajeze în ecosistemul SoftOne, format din peste 40 de companii care operează la nivel național.

Primele două ediții din cadrul SoftOne Training Academy au adunat peste 400 de înscriși, în contextul în care industria ERP este unul dintre domeniile care, în prezent, oferă cele mai multe oportunități de dezvoltare profesională, iar salariul unui Consultant ERP poate ajunge și până la 3.500 euro NET/ lună.

SoftOne România, unul dintre angajatorii de top din industria IT, este prezentă pe piața locală de peste 10 ani. Grupul SOFTONE are peste 500 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri și 4000 de Consultanți Soft1 ERP asociați, ce deservesc peste 75.000 de clienți activi în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică, asigurând transformarea digitală companiilor a tuturor companiilor, indiferent de dimensiune.