Infofinanciar > Lumea la zi > Kim Jong-Un își schimbă garderoba. Se întrevede un nou fashion-icon la orizont
Lumea la zi

Kim Jong-Un își schimbă garderoba. Se întrevede un nou fashion-icon la orizont

Kim Jong Un Sursa foto Fox News
Sursa foto: Fox News

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, a ținut recent prima pagină a ziarelor pentru comportamentul său extrem de agresiv, în urma unei serii de teste neplanificate de rachete. 

Acesta nu este singurul motiv pentru care liderul de la Phenian s-a aflat în centrul atenției. Kim Jong-Un a decis să facă o schimbare majorare… din punct de vedere vestimentar.

Kim Jong-Un, un nou fashion icon

Kim s-a abătut de la ținuta sa neagră obișnuită și a îmbrăcat o tunică albă și o pălărie în stil safari. Cu siguranță această ținută a fost perfect aleasă în timp ce urmărea exerciții militare într-o locație nedezvăluită din Coreea de Nord săptămâna trecută. Liderul nord-coreean a ales o nuanță pentru vestimentația sa extrem de potrivită, o culoare care relevă pacea, ceea ce și el își dorește în lume. Totuși aceste imaagini au apărut abia în cursul acestei săptămâni, conform nypost.com.

Imaginile cu Kim Jong-Un au ajuns virale, iar internauții nu s-au abținut de la comentarii.

Utilizatorii rețelelor de socializare s-au grăbit să comenteze schimbarea sa vestimentară, unii comparându-l pe liderul turbulent cu icoane ale culturii pop. 

Un utilizator Twitter a postat un GIF cu Richard Attenborough din filmul „Jurassic Park” din 1993, în care acesta purta o cămașă albă și o pălărie kaki.

Clipul a fost asociat cu citatul: „Bine ați venit în Jurassic Park”.

Un alt utilizator Twitter a postat o imagine cu Diane Keaton din filmul „Something’s Gotta Gotta Give” din 2003, unde și ea era îmbrăcată într-un top alb cu o pălărie albă cu găleată. 

Fotografia a fost postată alături de una a lui Kim, cu un tweet pe care scria: „Kim Jong Un: Icoana bunicii de pe litoral”. Un alt utilizator al rețelelor de socializare a spus: „Kim Jong Un făcând pe „Instagram Vacation Girl” este prețios”.

Coreea de Nord, un stat unidimensional 

Această schimbare vestimentară a lui Kim Jong-Un ar putea influența și dress-code-ul din Coreea de Nord, mai ales că restricțiile din acest punct de vedere sunt destul de mari. 

Dacă te referi la  „moda în Coreea de Nord” și este posibil să primești în schimb un răspuns cu un rictus și un comentariu sarcastic din partea lui Kim Jong-un.

Este adevărat că majoritatea nord-coreenilor sunt prea săraci și prea înfometați pentru a se gândi prea mult la îmbrăcăminte. Coreea de Nord este o țară condusă de un dictator, urmașul unei dinastii care a condus cu un control total de când un armistițiu a pus capăt Războiului din Coreea în 1953. Coreea de Nord este un loc iremediabil unidimensional.