Infofinanciar > Lumea la zi > Johnny Depp, revenire spectaculoasă după divorț. Intrare neobișnuită la Premiile MTV 2022
Lumea la zi

Johnny Depp, revenire spectaculoasă după divorț. Intrare neobișnuită la Premiile MTV 2022

Depp Sursa foto TVMania
Sursa foto: TVMania

Johnny Depp este unul dintre cei mai apreciați actori, dar și figure masculine din lume. Acesta se bucură de notorietate de mai mulți ani de zile, însă cu preponderență în ultimul an când acesta a fost în plin proces de divorț cu fosta lui soție Amber Heard.

Depp a câștigul procesul și a reușit să ia de la fosta soție o sumă frumoasă de bani în valoare de 10,35 de milioane de dolari. Totuși, suma a fost redusă de la 15 milioane de dolari din cauza legii din Virgina care plafonează daunele punitive.

Se pare că acest lucru i-a redat faima și atenția publicului și Depp, mai ales că din cauza procesului și acuzațiilor el a pierdut extem de multe locuri. Astfel, la Premiile MTV 2002 el și-a făcut apariția într-un mod neașteptat.

Chipul actorului a fost proiectat pe mascota canalului, Moon Man și chiar a început discursul cu o glumă: „Aveam nevoie de muncă!”.

De asemenea, legat de modul de intrare acesta a transmis că mascota MTV este disponibilă și pentru alte evenimente „zi de naștere, bar mitzvah, nunți și orice aveți nevoie”.

Această apariție nu a fost trecută cu edree pur și simplu d efani, foarte mulți dintre ei felicitându-l pe actor.

„Johnny Depp este atât de amuzant! Sunt foarte fericit să-l văd trecând peste toate minciunile și momentele grele”, a scris un fan pe Twitter.

Aceasta este prima ieșire publică a lui depp după încheierea procesului. De asemenea, el și-a anunțat noul rol, în urmă cu două săptămâni. Acesta va intra în pielea regelui Ludovic al XV-lea n filmul francez „Jeanne Du Barry, conform protv.ro.

Divorțul de Heard a ținut primele pagini ale ziarelor din întreaga lume

Divorțul celor doi este unul dintre cele mai scumpe și mediatizate. În anul 2016, Heard a cerut divorțul după doar 15 luni de căsătorie. La o primă instanță i-au fost acordate 7 milioane de dolari în acordul de divorț, sumă, despre care a spus că a donat-o unor organizații de caritate. Procesul nu s-a încheiat în acel moment, cei doi foști soți acuzandu-se reciproc de violență domestică. Procesul a continuat ș în 2020 și 2021, după ce The Sun l-a numit pe actor „abuzator de soții”, acesta pierzând procesu.

Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare și i-a cerut 50 de milioane de dolari. Acest proces a fost câștigat de actor și și-a arătat nevinovăția.

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație”, a transmis Johnny Depp după decizia instanței.