Infofinanciar > Lumea la zi > Johnny Depp, revenire spectaculoasă! Contractul care îi pune din nou pe picioare cariera actorului
Lumea la zi

Johnny Depp, revenire spectaculoasă! Contractul care îi pune din nou pe picioare cariera actorului

Johhny-Depp-Sauvage sursa romaniatv
sursa romaniatv.net

Starul din Pirații din Caraibe, Johnny Depp, pare să fie într-o formă bună după ce a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soții Amber Heard, după cum o demonstrează contractul pe mai mulți ani pe care l-a semnat recent cu Dior. conform TMZ.

Potrivit presei americane, actorul în vârstă de 59 de ani, cu trei nominalizări la Oscar, va fi din nou imaginea parfumului bărbătesc Sauvage, în cadrul unui contract cu șapte cifre. Depp și Dior au început să lucreze împreună în 2015. Luni, Dior Beauty a distribuit fotografiile alb-negru realizate de fotograful Greg Williams înainte de un concert pe care starul l-a susținut cu Jeff Beck la Paris, într-o postare împărtășită cu Depp pe Instagram.

„Fără frică, dar uman, ca Sauvage”, se arată în descriere fotografiei. Imaginile realizate de Williams vor fi folosite într-o nouă campanie pentru Dior, potrivit informațiilor obținute de TMZ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

 

Deși reclama lui Depp pentru renumitul parfum a dispărut de la televizor după acuzațiile de abuz, clipul a revenit în cele din urmă pe micul ecran chiar înainte ca Depp să câștige procesul.

Procesul care fost subiect principal multe luni la rând

Relația tumultoasă dintre Johnny Depp și Amber Heard a ajuns pe prima pagină a ziarelor în urmă cu câteva luni, pe fondul unui proces de defăimare care a durat o săptămână și în care Depp cere daune de 50 de milioane de dolari, iar vedeta din Aquaman, în vârstă de 36 de ani, cere 100 de milioane de dolari într-o scrisoare reconvențională. .

În iunie, un juriu din Virginia a decis că articolul din 2018 al lui Heard din Washington Post, în care se descria ca „figură publică reprezentând violența domestică”, fără a-l numi pe Depp, i-a dat dreptul acestuia la daune. 10 milioane de dolari și 5 milioane de dolari în daune punitive. Verdictul a fost redus ulterior la 10,35 milioane de dolari. Contraprocesul lui Heard, care s-a axat pe afirmațiile avocatului lui Depp, Adam Waldman, potrivit cărora acuzațiile ei împotriva actorului erau false, i-a adus acesteia daune de 2 milioane de dolari.

Articolul defăimător la adresa lui Johnny Depp a fost scris de activiștii de la ACLU. Terence Dougherty, avocatul ACLU, a depus mărturie că Anthony Romero, directorul executiv al ONG-ului și David Cole, directorul departamentului juridic, au oferit sfaturi cu privire la text.

Heard a fost găsită vinovată de defăimarea lui Depp prin două paragrafe din finalul editorialului, precum și titlul său: „Am luat atitudine împotriva violenței sexuale – și m-am confruntat cu furia culturii noastre. Acest lucru trebuie să se schimbe”.

Însă Heard n-a scris nici titlul articolului. Ea și un reprezentant al ACLU au depus mărturie că acesta a fost ales de fapt de un editor de la The Washington Post, o practică tipică în presa americană.

Avocații lui Johnny Depp au argumentat că Heard a „republicat” editorialul de opinie prin distribuirea sa și emailuri prezentate juraților au arătat că ea a făcut unele modificări asupra primei versiuni a textului scris la ACLU.