Lumea la zi

Johnny Depp, o nouă cucerie! Fosta sa avocată și-a părăsit soțul pentru el

hohnny deep iubita tatler.com
sursa foto: tatler.com

După ce a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soții Amber Heard, Johnny Depp merge mai departe și a început o nouă relație cu fosta lui avocată, Joelle Rich. Înformația a fost confirmată de o sursă apropiată noului cuplu pentru E! News. Cine este femeia care i-a furat inima actorului?

Joelle Rich este o avocată stabilită în Londra, Anglia, aceasta aflându-se în plin divorț cu soțul ei, cu care împarte custodia a doi copii. Ea a făcut parte din echipa de avocați a lui Depp în 2018, când l-a apărat pe acesta în procesul de defăimare împotriva ziarului The Sun din Marea Britanie. Atunci, tabloidul britanic l-a etichetat pe Depp drept „bătăuș de soții” din cauza acuzațiilor aduse de Heard, afirmație pe care Depp a negat-o. Cu toate acestea, după doi ani de plimbat prin tribunale, Johnny a pierdut procesul de defăimare împotriva ziarului.

A pierdut cazul, dar a câștigat în dragoste

Pentru procesul din Statele Unite împotriva fostei sale soții, Johnny și-a schimbat echipa de avocați, ceea ce a însemnat că Rich nu a mai făcut parte din apărarea în procesul care a avut loc la începutul acestui an, pe care actorul l-a câștigat în cele din urmă. În ciuda faptului că nu a făcut parte din procesul legal, Rich și-a arătat sprijinul pentru Depp, făcând mai multe apariții la tribunalul din Fairfax, Virginia, în timpul procesului său., relatează AS.com. „Nu a existat nicio obligație profesională pentru ca ea să fie acolo”, a declarat o sursă pentru US Weekly.

În timp ce Johnny a câștigat o sumă uriașă de 10 milioane de dolari în timpul procesului de defăimare, fosta soție Amber Heard a făcut de atunci apel la hotărârea judecătorească. „Credem că instanța a făcut erori care au împiedicat un verdict corect și echitabil, în concordanță cu primul amendament. Prin urmare, facem apel la verdict”, a declarat un purtător de cuvânt al actriței într-o declarație, via The Guardian.

Ce s-a întâmplat între Camille Vasquez și Johnny Depp?

În timpul procesului de defăimare a lui  Amber Heard, au apărut diverse imagini în care acesta era văzut în compania lui Camille Vasquez, care l-a reprezentat pe Johnny în acest caz, ceea ce a dus la speculații potrivit cărora cei doi ar fi avut o relație amoroasă. Cu toate acestea, avocatul de succes în litigii a negat categoric zvonurile și a precizat că mass-media și internetul au creat o narațiune „dezamăgitoare„ și „sexistă”.

„Cred că vine odată cu situația de a fi o femeie care își face doar meseria„, a spus Vasquez. „Este dezamăgitor faptul că anumite puncte de vânzare au cam dat curs acestei idei sau au spus că interacțiunile mele cu Johnny – care este un prieten pe care îl cunosc și îl reprezint de patru ani și jumătate – că interacțiunile mele au fost în vreun fel nepotrivite sau neprofesionale. Este dezamăgitor să aud asta”, a declarat avocatul pentru revista People.