Infofinanciar > Lumea la zi > Gata cu drama! Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta soție! Despăgubirile pe care le va primi sunt uriașe
Lumea la zi

Gata cu drama! Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta soție! Despăgubirile pe care le va primi sunt uriașe

Johnny depp amber heard
Credit imagine: wowbiz.ro

Scandalul care a ajuns la urechile tuturor oamenilor de pe glob a luat sfârșit. Drama dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard s-a terminat printr-o decizie a judecătorilor.

Celebrul actor a câșțigat în sfârșit procesul de defăimarepe care îl avea cu fosta lui soție. Procesul dintre cei doi s-a desfășurat în instanța din Fairfax, Virginia, SUA.

Juriul a decis, miercuri, în favoarea lui Johnny Depp, constatând că Amber Heard l-a defăimat în articolul din Washington Post. Juriul a decis că declarația ei este „falsă, defăimătoare și spusă cu răutate” și a hotărât ca actorul să primească despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Amber Heard a câștigat și ea una dintre cele trei cereri reconvenționale împotriva lui Johnny Depp și primește despăgubiri de 2 milioane de dolari.

Amber Heard a fost prezentă în sala de judecată la anunțarea verdictului.

Johnny Depp, defăimat de fosta soție

În acest proces, Johnny Depp a acuzat-o pe fosta soţie, Amber Heard, de defăimare pentru un articol pe care aceasta l-a scris pentru ziarul The Washington Post în 2018, după divorţ, şi în care se descrie pe sine drept o persoană cu experienţă în ce priveşte abuzul domestic.

Johnny Depp i-a cerut fostei soţii despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru daune aduse imaginii sale, în timp ce Amber Heard i-a cerut actorului 100 de milioane de dolari pentru aceleaşi prejudicii.

Deși Heard nu l-a numit pe actor și nici nu a dat detalii privind vreun abuz, avocații lui Depp au acuzat-o că a falsificat dovezi pentru a-i face rău carierei actorului și, în special, pentru a-și promova propria carieră.

Relația lui Depp cu Amber a început în 2012 când aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ”The Rum Diary’‘. De acolo s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste până în momentul în care cei doi nu au mai putu fi împreună din cauza neînțelegerilor apărute pe parcurs.