Esential

EXCLUSIV! Amir Tsarfati, despre virusul Covid: „Nu va pleca niciodată dacă îl sufoci, trebuie să îl lași să dispară”

Amir Tsarfati, Sursa foto: EVZ Play
Amir Tsarfati, Sursa foto: EVZ Play

La Podcastul EVZ Play a fost prezent Amir Tsarfati, scriitor. Acest podcast a fost moderat de Manu Ionescu. Cei doi au atins mai multe subiecte, printre care se numără virusul COVID, dar și globalismul.

Scriitorul Amir Tsarfati a transmit faptul că este de-a dreptul uimitor că toate popoarele lumii s-au supus unei singure organizații, și anume Organizația Mondială a Sănătății.

Virusul Covid, problema mondială

„Acum a fost prima dată în istoria erei noastre moderne când întreaga lume s-a supus unei singure organizații și unei singure autorități. A fost uimitor. Nu ne-a venit să credem. Dacă au făcut bine sau rău, nici nu mai contează. Dacă au luat decizii bune sau proaste, toată lumea s-a luat după ei. Nici nu vorbim despre Covid acum. Ci despre faptul că oamenii de pretutindeni, din întreaga lume și în același timp, s-au comportat la fel”, a spus acesta.

De asemenea, el a amintit și faptul că Beijingul încă este închis, la fel și Guangdong. Scriitorul este de părere că acest virus Covid „ nu va pleca niciodată dacă îl sufoci, trebuie să îl lași să dispară”.

În Israel, problema Covid nu mai există.

„Ne-am ocupat de Covid. Chiar dacă la început s-au făcut greșeli. Pentru că nimeni n-a știut despre ce e vorba cu adevărat. Dar după ce ne-am dat seama ce-i de făcut am fost una dintre primele țări care a eliminat toate restricțiile. Israelul și-a deschis porțile repede”, a venit în completare Tsarfati.

Covid-ul, oportunitatea perfectă de a schimba tactica de la conducere 

Toată această situație cu pandemia a fost o modalitate de apropiere pentru globalism. Amir Tsarfati a spus că „există o diferență între lumea pe care o vedem și cea pe care nu o vedem”. Acesta spune că în ierarhia puterilor lumii sunt doar câteva familii ce provin din domeniul bancar sau industrial și indiferent de țara în care trăiesc, ei „văd lucrurile întotdeauna global”. După aceștia sunt politicienii care se întâlnesc în diverse locuri și pun la conducere oameni, dar tactica este schimbată, mai ales că „discursul e pe față”, iar situația cu pandemia a fost oportunitate perfectă pentru a ieși la lumina: „Au zis așa: Politicienii s-au stricat. De-acum ne adresăm direct oamenilor. Hai să scriem cărți. Să vorbim în mass-media. Să ieșim la suprafață”

„Pentru că își dau seama că acum oamenii pot să accepte mult mai ușor schimbările. Până acum era altfel. Pentru că fiecare voia să aibă țara lui, fiecare cu steagul lui, cu imnul național. Era sentimentul de naționalitate. Acum lumea se transformă într-un sat global. Covid-ul, a fost o experiență grozavă pentru ei. Spuneam așa: politicienii sunt îndoctrinați de ei, politicienii „îi ajută” pe oamenii de afaceri. Și de la oamenii de afaceri la oamenii de rând… De exemplu, oameni de afaceri precum Mark Zuckerberg hotărăsc cine „primește microfonul” să se adreseze mulțimilor. Dacă cineva nu spune ce trebuie, i se taie firul”, a spus scriitorul în cadrul podcastului.