Infofinanciar > Info > Andrei Caramitru îi acuză de ”nesimțire” pe Nicușor Dan și Clotilde Armand: „Nu mai au ce căuta în pozițiile astea”
Info

Andrei Caramitru îi acuză de ”nesimțire” pe Nicușor Dan și Clotilde Armand: „Nu mai au ce căuta în pozițiile astea”

Andrei Caramitru sursa foto doarromania.ro
Sursa foto: doarromania.ro

Andrei Caramitru, fost membru USR și consilier al lui Dan Barna, îi critică dur pe edilii Clotilde Armand și Nicușor Dan. Pe pagina sa de Facebook a făcut câteva declarații cu referire la bugetul bucureștenilor pentru imaginea orașului.

Fiul lui Ion Caramitru și-a spus părerea clar și aspru cu privire la ce mai bogat oraș din România, București. Dar unde sunt totuși acei mulți bani oferiți de primarii general și de sector pentru zona Dorobanți- Aviatorilor.

Bugetele sunt enorme, însă pe stradă nu se vede nimic.

Bugete enorme

Bugetele sunt enorme. Nimic zero făcut pe nici o stradă din toate cele pe care mă plimb (de la Universitate până la Charles de Gaulle)”, a susținut Caramitru în postare sa.

În acest caz sunt aduse în discuție și parcurile, cartea de vizită a orașului, însă și aici totul este lăsat de izbeliște. Nu se vede nicio fărâmă de dezvoltare în cea ce privește aspectul Bucureștiului, capitala Românii.

„Doar 2 bloculețe refăcute un pic în Piața Dorobanți. Măcar o tufă de flori în plus, un coș de gunoi. O iarbă tăiată într-un parc, o stradă pe care să fie ridicate mașinile parcate aiurea. Un trotuar refăcut. Ceva oricât de mic. Din contra- e totul din ce în ce mai în paragină. E vai de lume.”, a continuat acesta.  

Care este cauza?

Andrei Caramitru admite că acest lucru estepeste  puterea lui de a înțelege. Totuși, a ajuns la concluzia că trebuie să vrei și să faci ceva, „nu să lași orașul să arate ca o albie de porci”.

„Așa ceva este peste puterile mele de înțelegere. O fi prostie, rea-voință, incapacitatea totală de a gestiona ceva, nu știu. Că bugetele  pentru chestii așa de simple sunt, hai să fim serioși- și nu e nevoie de studii de fezabilitate, de nimic nu e nevoie.”

El susține și că cei care sunt la conducere ar trebui schimbați. Este de părere că la conducere ar trebui să vină cineva care e competent să se poată face ceva.

E clar că Nicu și Clotilde nu mai au ce căuta în pozițiile astea. Îmi pare rău să o spun, dar așa e. Să vină naibi cineva care e măcar minim competent, ceva basic la nivel de Gâgă, oricine cât de cât normal.  

Autorul postării susține că nu: „nu are treabă cu politica. Să repari gropi și să ridici mașini nu are nici o legătură la ce partid ai card. E deja irelevant. Trebuie să fii competent și să nu fii nesimțit atât.”.

Cine este Andrei Caramitru?

Andrei Caramitru este fiul cel mare al regretatului Ion Caramitru. Spre deosebire de părinții săi, a ales să nu lucreze în domeniul actoriei, ci să meargă în viață într-un domeniu cu totul diferit. El este de profesie economist, însă în urmă cu doar câțiva ani s-a implicat și în politică, el devenind consilier al președintelui USR, Dan Barna.

De-a lungul timpului a apărut în numeroase dezbateri TV pe teme politice. De asemenea, Andrei Caramitru este destul de activ și pe rețelele de socializare, oferindu-le oamenilor părere lui sinceră și transparentă despre ceea ce se întâmplă în România, dar și în lume.