Infofinanciar > Info > Vor scădea prețurile! Ciolacu: „Anunț public că nu renunțăm la plafonarea adaosurilor pentru produse”
Info

Vor scădea prețurile! Ciolacu: „Anunț public că nu renunțăm la plafonarea adaosurilor pentru produse”

Vor scădea prețurile! Ciolacu: „Anunț public că nu renunțăm la plafonarea adaosurilor pentru produse”
sursa foto arhiva companiei

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi că guvernul va continua măsurile de plafonare a unor prețuri, deși aceasta e criticată de membrii mediului de afaceri pentru că distorsionează mecanismele pieței.

”Încep prin a spune că scăderea pentru a patra lună consecutiv a inflaţiei, care a ajuns în iunie la 4,9%, este confirmarea că acest guvern este pe traseul corect pentru a-i proteja pe români de scumpiri. Sunt convins că preţurile vor scădea în continuare. Scăderea pentru a patra lună consecutivă a inflației e confirmarea că acest guvern e pe traseul corect. Sunt convins că prețurile vor scădea în continuare. Sunt convins măsurile de plafonare a prețurilor la energie și gaze, respectiv la adaosurile comerciale la alimentele de bază, vor continua să producă efectele dorite. Sunt convins că măsurile de plafonare a preţurilor la energie şi gaze, respectiv la adaosurile comerciale la alimentele de bază vor continua să producă efectele dorite. Şi anunţ public nu renunţăm nici la plafonarea adaosurilor pentru toate produsele româneşti”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit RomâniaTV.