Infofinanciar > Info > (VIDEO) Traian Băsescu se simte batjocorit de statul român! Dezvăluiri despre situația în care se află
Info

(VIDEO) Traian Băsescu se simte batjocorit de statul român! Dezvăluiri despre situația în care se află

traian basescu
sursa playtech.ro

Într-un interviu realizat pentru Realitate Plus, Traian Băsescu, face declarații despre statul român și deciziile pe care acesta le-a luat în ceea ce privește situația casei de protocol. Fostul președinte Traian Băsescu nu are nimic să reproșeze Regiei Patrimoniului pentru faptul că i s-au aplicat restricții, după ce a fost declarat colaborator al Securității. 

Fostul om politic acuză alte instituții din România că au greșit în luarea deciziilor. Spunând că acestea îl tratează cu lipsă de respect și cu siguranță, omul va acționa în consecință. 

Întrebat despre faptul că în spațiul public s-ar fi creat impresia că RAPPS a acționat intempestiv, fostul președinte a explicat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că lucrurile nu stau deloc așa. „Este o situație normală, n-aș intra în detalii. Azi (joi – N.R.) i-am chemat să facă inventarul, pentru că acolo este un inventar de predat. (O să mă mut) atât de repede cât pot. Cealaltă locuință este gata să primească mobilier. RAPPS a fost cea mai decentă instituție, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somații, n-a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituție dintre toate instituțiile statului. Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva” declara controversatul Traian Băsescu.

Băsescu nu stă la mila statului

„Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român Maria e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună.” declară ex-președintele țării, Traian Băsescu. Acesta a fost întrebat și despre modul în care s-a acomodat cu noua locuință, răspunzând că: „se simte foarte bine” 

Însă, cu toate acestea, omul a decis să dea în judecată Serviciul de Protecție și Pază şi așteaptă stabilirea termenului.