Infofinanciar > Info > Veste proastă pentru „samsarii” din România! Piața auto second-hand se va schimba total
Info

Veste proastă pentru „samsarii” din România! Piața auto second-hand se va schimba total

Veste proastă pentru „samsarii” din România! Piața auto second-hand se va schimba total
Credit imagine: auto-blid.ro

Piața de automobile second-hand din Români e pe cale să devină mult mai sigură. Bișnițarii de mașini vor pierde teren cu siguranță, din cauza anunțarii apariției platformei Spotawheel.

Practic, prin lansarea acestei platforme, oamenii vor fi feriți de țepele luate de la samsarii care de multe ori “dechisesc” o mașină doar la exterior. Spotawheel va schimba total perspectiva oamenilor asupra cumpărării unei mașini second-hand. Mulți dintre ei sunt sceptici cu privire la adevărata calitate a mașinilor pe care le cumpără.

Spotawheel este prezentă deja pe piețele din Grecia, Polonia și Germania. Platforma le oferă clienților mașini second-hand sigure, rulate și verificate, cu prețuri la adevărata lor valoare.

„Pentru că ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri, Spotawheel își propune să răspundă direct nevoilor consumatorilor, astfel că obiectivul nostru principal pentru 2022 este să ne consolidăm poziția drept un pionier al platformelor de vânzare-cumpărare a mașinilor second-hand, aducând inovația pe piața din România. Am identificat nevoia românilor de încredere, onestitate și calitate privind mașinile de care sunt interesați, iar noi venim în ajutorul lor cu un proces transparent și sigur de achiziție”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

După o dezvoltare accelerată pe piețele din Grecia, Polonia și Germania, încă de la lansarea platformei în 2016, Spotawheel continuă să crească. Listată de Financial Times pe locul 39 în top 1000 de companii din Europa cu cea mai rapidă dezvoltare la nivelul anului 2021, și membră a rețelei globale comerciale Endeavor, compania Spotawheel se poziționează ca unul dintre liderii din industria de mașini second-hand.

Rapiditatea procesului de achiziție și încrederea în comerciant

De la probleme mecanice sau kilometraj fals, cumpărătorii de mașini second hand se confruntă cu nenumărate provocări atunci când își aleg automobilul și, de multe ori, își pierd încrederea în comerciant. Astfel, pentru a veni în ajutorul clienților, Spotawheel a rezolvat această provocare, oferind un pachet de servicii de calitate, mașini verificate în prealabil, un raport complet de inspecție și posibilitatea unui test drive chiar la client acasă. În plus, datorită formatului său online accesibil, Spotawheel permite ca întreg procesul de achiziție să se finalizeze cu doar câteva clickuri.

Mașini verificate

Toate mașinile din flota Spotawheel trec prin verificări atente, nu au accidente în istoric sau probleme mecanice, și cel mai important, kilometrajul acestora este unul real. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri de calitatea mașinilor de care sunt interesați și pot da uitării provocările din trecut și orice îndoieli cu privire la automobilul achiziționat. Spotawheel oferă și o garanție de până la 5 ani pentru mașinile din flotă, asigurând cea mai bună protecție de pe piață. Cu garanția Spotawheel, șoferii se pot bucura de mașina lor fără griji.

 

Politică de returnare în 14 zile

Cu o politică de returnare în 14 zile, platforma le permite utilizatorilor să returneze mașina cumpărată, Spotawheel oferind posibilitatea de înlocuire gratuită a mașinii. Dacă totuși clienții vor să returneze mașina, fără a achiziționa una nouă, platforma asigură rambursarea 100% a costurilor.