Infofinanciar > Lumea la zi > Vârsta chiar contează? Biden și Trump încă se iau unul de altul pe această temă
Lumea la zi

Vârsta chiar contează? Biden și Trump încă se iau unul de altul pe această temă

Biden Donald Trump (sursă foto: NBC News)
sursă foto: arhiva companiei

Președintele american Joe Biden a ținut sâmbătă seară, 27 aprilie, un discurs electoral la dineul anual al Asociației Corespondenților de la Casa Albă. Totul s-a petrecut în timp ce protestatarii de afară au criticat sprijinul său pentru războiul Israelului împotriva Hamas.

Biden s-a folosit de evenimentul anual pentru a-l mustra pe rivalul său republican Donald Trump pentru imaturitate. Biden s-a folosit de evenimt și pentru a râde de propria vârstă înaintată și pentru a se lua de corpul de presă de la Washington. „Da, vârsta este o problemă. Sunt un om matur, care candidează împotriva unui copil de 6 ani”, a glumit Biden.

Biden, în vârstă de 81 de ani, a adăugat ulterior despre fostul președinte Trump, în vârstă de 77 de ani: „Vârsta este singurul lucru pe care îl avem în comun. Vicepreședintele meu chiar mă susține”. Trump a reacționat la eveniment numindu-l „foarte rău” într-o postare pe platforma sa Truth Social. „Crooked Joe a fost un dezastru absolut! Nu se poate fi mai rău decât atât!”, a spus el, citat de Japan Times.