Vocile afacerilor

Unde pot fi folosite cardurile cu vouchere sociale Up România? Gina Pavel: „Avem peste 5.300 de magazine în 12 județe”

Vouchere de 250 de lei - sursa foto - oradesibiu.ro
sursa foto - oradesibiu.ro

Gina Pavel, directorul general adjunct al Up România, unul dintre emitenții de carduri cu vouchere sociale, ne-a vorbit despre provocările campaniei „Sprijin pentru România” și despre rețeaua de peste 5.300 de magazine parteneri unde cardurile pot fi folosite.

Directorul general adjunct al Up România, Gina Pavel, a transmis că peste 817.000 de carduri cu vouchere sociale au fost livrate către Poșta Română de companie, pentru a ajunge la beneficiarii din cele 12 județe unde Up a câștigat licitația. Conform celor mai recente informații apărute în presă, următoarea tranșă de 250 de lei urmează să fie livrată în data de 8 septembrie.

Gina Pavel_Director General Adjunct Up România

Gina Pavel_Director General Adjunct Up România

Care sunt județele unde Up România este responsabilă de cardurile cu vouchere sociale

Gina Pavel ne-a explicat că atribuirea contractului de prestări servicii s-a realizat prin intermediul procesului de achiziție publică. „Pentru declararea ofertei câștigătoare s-au aplicat factorii de evaluare prevăzuți în caietul de sarcini: numărul de parteneri/unități afiliate care comercializează produse alimentare și/sau mese calde în fiecare Unitate Administrativ Teritoriale (U.A.T.); termenul de livrare a cardurilor și numărul de carduri livrate la fiecare termen și prețul ofertei.”

Din luna iunie 2022, de când s-a demarat programul „Sprijin pentru România”, în rețeaua partenerilor Up se regăsesc peste 5.300 de magazine în cele 12 județe: Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea, Ilfov, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea. Gina Pavel ne-a transmis că în Municipiul București compania are „cea mai largă și diversificată rețea de parteneri afiliați”, unde beneficiarii își pot folosi cardurile cu tichete sociale.

Lista completă de magazine unde poți folosi cardurile Up România

„Continuăm să dezvoltăm rețeaua de parteneri, adăugând zilnic în lista noi magazine eligibile programului. În primul rând, este important specificul magazinului. Acesta trebuie să comercializeze produse alimentare și mese calde.

Un aspect important este că magazinul să dețină infrastructură tehnică necesară (POS la care să se facă plata cu cardul). Up România a făcut demersurile astfel încât să avem o acoperire teritorială cât mai mare, însă este foarte important ca și magazinele să fie de acord să intre în rețeaua de parteneri.

Am inițiat acțiuni pentru a coopta cât mai multe hypermarketuri și, în acest moment, le avem în rețea pe majoritatea (menționate în listele publice – mfe.gov.ro). Extinderea listei de parteneri este o acțiune continuă și o preocupare permanentă a Up România, astfel încât experiența beneficiarilor să fie una simplă și agreabilă”, ne asigură Gina Pavel, directorul general adj. al companiei.

Lista completă a partenerilor care acceptă cardurile cu vouchere sociale pentru alimente și mese calde poate fi accesată AICI.