Infofinanciar > Lumea la zi > X lucrează la adăugarea unor comunități noi. Conținut doar pentru adulți
Lumea la zi

X lucrează la adăugarea unor comunități noi. Conținut doar pentru adulți

Elon Musk (sursă foto: dreamstime)
Sursă foto: dreamstime.com

X, platforma cunoscută anterior sub numele de Twitter, lucrează la o nouă funcționalitate pentru caracteristica sa Communities. Ar permite utilizatorilor să creeze grupuri dedicate conținutului destinat adulților. Informația provine de la Daniel Buchuk (Watchful).

Un analist al performanței și dezvoltării aplicațiilor, care a descoperit această nouă funcție prin intermediul ingineriei inverse. Buchuk a trimis capturi de ecran către TechCrunch. Ilustrează modul în care meniul numit NSFW Communities ar putea fi introdus în platformă. Un alt cercetător independent, Nima Owji, a remarcat funcția aflată în curs de dezvoltare în urmă cu o lună.

Twitter a introdus funcția Communities în 2021, permițând utilizatorilor să posteze în grupuri cu interese similare. Similar cu modul în care funcționează subreddit-urile. Chiar și după ce Elon Musk a preluat Twitter în 2022, funcția Communities și alte caracteristici au rămas neatinse. Deși platforma X are o prezență semnificativă a lucrătorilor sexuali care își promovează paginile de OnlyFans, până în prezent nu a implementat nicio inițiativă majoră pentru a gestiona această problemă.

Dr. Olivia Snow, cercetătoare la Center for Critical Internet Inquiry al UCLA explică că Twitter este unul dintre cele mai importante medii de promovare pentru lucrătorii sexuali în prezent. Politica mai permisivă a platformei cu privire la conținutul sexual este crucială pentru afacerile acestor persoane, conform connect.ro.