Infofinanciar > Info > Survivor România 2022 a ajuns la final! Alex Delea este câștigătorul uriașului premiu în bani
Info

Survivor România 2022 a ajuns la final! Alex Delea este câștigătorul uriașului premiu în bani

Survivor castigator
Credit imagine: protv.ro

Fanii Survivor România 2022 sunt în extaz la aflarea câștigătorului acestui sezon. Cel mai dur reality show a debutat pe 16 ianuarie şi iată că a ajuns la final.

După mai bine de 3 luni petrecute departe de casă, se pare că cel mai puternic concurent al acestei ediții este Alex Delea.

Rând pe rând, Războinici, Faimoși, Tigri sau Vulturi au părăsit competiția, astfel că, în finala Survivor România, au rămas să se înfrunte cei mai puternici trei concurenți: Elena Chiriac, Alex Delea și Ionuț Popa.

Alex Delea nu a câștigat doar trofeul Survivor România, ci și premiul de 100.000 de euro pus în joc.

Foștii concurenți s-au întors în Republica Dominicană pentru a le ridica moralul celor trei finaliști. Andreea Tonciu, Otilia, Doru Răduță și Blaze au luat cuvântul urându-le succes celor trei.

Cei trei finaliști și-au luata rămas bun de la insula pe care au stat în ultimele luni. Toți trei au spus că le va fi dor până și de cele mai enervante lucruri.

Marea Finală

Semifinala de luni seară a avut pentru mulți un deznodământ care i-a luat prin surprindere și pe cei mai înfocați fani ai emisiunii TV. Nimeni nu se aștepta ca Alex Nedelcu să fie eliminat, cu o zi înainte de marea finală.

Cei patru concurenți rămași până ieri s-au luptat până la ultima picătură de transpirație. Din păcate pentru el, Alex Nedelcu a pierdut duelul cu prietenului lui bun, Alex Delea.

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele. De fiecare dată când îmi voi aminti de Survivor, îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici”, a spus Alex Nedelcu după eliminare.

Blat la Survivor România

Reacțiile telespectatorilor nu au întârziat să apară. Mai mult, câteva persoane au spus că Elena Chiriac ar fi trebuit, de fapt, să plece.

„Dacă era vreunul în competiția asta care merita sa câștige, era Nedelcu. Țin să cred ca deciziile sunt luate de cineva din spatele camerelor de filmat. În fine. Alt Survivor, nici nu mai urmăresc/ Nedelcu a fost mult peste Ionuț la trasee, nu merita să iasă el. Ce să mai vorbim de Elena…/ Se vede de la o poștă că elimină pe cei buni sa rămână singura Faimoasa, să ia și cupa. Cum e posibil cu rezultatele ei încă sa mai fie în emisiune? Rușine! Bravo, Nede, pentru mulți, tu ești un câștigător”, sunt câteva dintre comentariile fanilor