Infofinanciar > Info > Eliminare surpriză duminică seara la Survivor! A plecat cu lacrimi în ochi: „Am dat tot ce am putut, sunt mândră”
Info

Eliminare surpriză duminică seara la Survivor! A plecat cu lacrimi în ochi: „Am dat tot ce am putut, sunt mândră”

Survivor sursa foto PRO TV
Sursa foto: PRO TV

Survivor România este una dintre cele mai dure concursuri televizate. În acest moment, concurenții rămași se află în punctul confruntărilor individuale. Regulile competiției s-au schimbat pe ultima sută de metri, mai ales că provocările sunt din ce în ce mai grele. În fiecare ediție va pleca câte un concurent și doar unul va avea acasă titlul de Supraviețuitor.

În cadrul ediției de aseară, 22 mai 2022, echipele s-au destrămat și s-a dat startul confruntărilor individuale.

Jocurile s-au schimbat

Jocurile fiecărei ediții vor fi în următorul fel: calificări, sferturi și finală, în care este aflat numele câștigătorului zilei. El este concurentul care va obține colanul de imunitate și o recompensă. Totodată, va fi nevoit să facă o nominalizare în cadrul consiliului. Per total vor fi două nominalizări: unul ales de către campionul zilei și celălalt votat de către colegi. În cazul în care două persoane au același număr de voturi, vor intra amândouă în cursă spre eliminare.  Cei doi, respectiv cei trei vor intra la votul publicului, iar cei de acasă vor decide cine rămâne și cine nu.

„Astăzi toți opt veți intra pe un traseu în fața calificărilor. Apoi sferturile, semifinala zilei și apoi aflăm numele unui campion al zilei, care va purta colanul de imunitate al zilei.

Cu acest colan la piept, mergem în consiliu. În consiliu, acest campion al zilei este salvat și va face nominalizare. Ceilalți șapte fac nominalizare.”, a spus prezentatorul emisiunii Survivor, Daniel Pavel.

Cine a părăsit competiția?

Aseară s-au făcut și primele nominalizări, iar cea care a părăsit competiția este Ștefania Ștefan. În cursa pentru eliminare, aceasta a intrat alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa. După aflarea deciziei, Ștefania a început să plângă și a spus că regretă că nu va fi în marea finală, eventual, o posibilă câștigătoare a premiului.

„Totul este scris în cărți, poate atât a fost învățătura mea pentru mine, m-au schimbat multe lucruri în bine. Am dat tot ce am putut, sunt mândră”, a spus concurenta.

Câștigătorul în cadrul primei confruntări de la individuale este Marian Drăgulescu. El l-a învins pe Alexandru Nedelcu cu 3 la 1 și a primit imunitatea. Recompensa a fost o excursie în Santo Domingo. Marian le-a ales pe Elena și Ștefania pentru a i se alătura în cadrul vizitei orașului.

Cine a mai rămas în competiție?

Colegialitatea a luat sfârșit și fiecare este de acum pe cont propriu. Cinci persoane vor merge mai departe în cursa spre marele premiu: Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac, Ionuț Popa, Marian Drăgulescu și Oana Ciocan. Mulți dintre ei sunt în competiție încă de la început. De asemenea, o pondere mai mare a concurenților este din fosta echipă a Războinicilor.