Infofinanciar > Info > Spune-mi ce tip de sânge și îți spun cine ești! Ce spune grupa sanguină despre caracterul oamenilor
Info

Spune-mi ce tip de sânge și îți spun cine ești! Ce spune grupa sanguină despre caracterul oamenilor

grupe de sange - sursa foto - romaniatv.net
grupe de sange - sursa foto - romaniatv.net

Până acum, oamenii își motivau anumite comportamente pe seama mediului în care au crescut, educației, motivelor personale, chiar și zodiile. Însă, conform unui studiu japonez, caracterul unui om poate fi descoperit în funcție de grupa de sânge pe care o are. Acest studiu spune și cine sunt liderii în ceea ce ține de grupa snguină.

Savanții din Japonia au efectuat multe cercetări în urma cărora pot aproba faptul că există o puternică legătură între aptitudinile unei persoane și grupa lui de sânge.

Legătura dintre persoane și grupa lor sanguină.

Cei care au grupa A sunt niște oameni organizați, care adoră pacea și liniștea. Sunt oameni buni, răbdători și onești. Aceștia se disting de oamenii cu alte grupe de sânge prin următoarele aspecte: sunt conștiincioși, timizi, preciși, sunt loiali și nu mint. Totuși, cum nimic nu este perfect, defectul acestei zodii este că se relaxează extrem de greu.

Oamenii cu grupa de sânge 0 sunt cei mai competitivi. Aceștia vor mereu să fie pe primul loc și sunt lideri din naștere, conform oamenilor de știință care au realizat acest studiu. Deși par că au emoții, sunt tot timpul hotărâți. La capitolul defecte se poziționează ambiția exagerată și tendința de a fi geloși.

Persoanele care se încadrează în grupa sanguină B, spun savanții japonezi, sunt adevărați lupi singuratici. Sunt individualiști prin excelență și nu acceptă indicații de la alte persoane, în schimb sunt niște sfătuitori excepționali. Sunt visători și se adaptează repede în orice fel de mediu. Deși în aparență sunt calmi, în interiorul lor se află o fire blândă și un suflet timid. Defectul oamenilor care au această grupă de sânge este faptul că vor să fie singuri pentru prea mult timp.

Ultima grupă este cea AB. Persoanele care au această clasă sanguină sunt firi sociabile, diplomate și sunt corecte în orice situație, spun oamenii de știință niponi. Totuși, sunt persoane care se hotărăsc greu și au constant teama ca echilibrul lor sufletesc să nu fie zdruncinat. Sunt rezervați față de celelalte persoane, chiar închiși și nu au deloc încredere în ideile lor cele mai interioare. Defectul major al acestor oameni se referă la faptul că sunt prea duri în procesul de comunicare cu alte persoane.

Subiectul grupelor de sânge este unul extrem de important în Asia, cu precădere în Japonia și în Coreea de Sud. Pe lângă aceste caracteristici de personalitate, există studii care arată și ce dietă și ce exerciții ar trebui să aibă un om în funcție de grupa sanguină. Un exemplu este cel pentru grupa A, mai precis o dietă bogată în carbohidrați precum orezul sau cerealele și în foarte multe fructe și legume pentru că cei din tipul A de sânge provin din triburile care se ocupau cu agricultura. Ca sursă de proteină este recomandat să mănânce pește sau fasole, carnea fiind greu de digerat pentru ei. Ca exerciții fizice, yoga este cel mai indicat pentru ei.