Info

Scandal în televiziune! Ce l-a determinat pe Bendeac să plece de la Antena 1

Mihai Bendeac sursa foto mediafax.ro
Mihai Bendeac sursa foto mediafax.ro

Mihai Bendeac este o figură centrală pe scena teatrului și a comediei românești. Actorul s-a remarcat și a ajuns în atenția publicului odată cu emisiunile difuzate pe canalul Antena 1. Însă, acum, colaborarea dintre Bendeac și trustul media s-a încheiat abrupt, creând controverse.

Mihai Bendeac a fost unul dintre cei trei jurați ai emisiunii iUmor, marca Antena 1, încă de la debutul acesteia pe micile ecrane. Se pare că actorul s-a confruntat cu dificultăți în timpul filmărilor, ceea ce l-a determinat să părăsească Antena 1, și implicit trustul Intact.

Bendeac părăsește Antena 1

,Bendeac „ a trecut prin momente scandaloase în timpul filmărilor”, însă artistul nu și-a argumentat până acum motivul demisiei. Se pare că acesta i-a anunțat pe producători că nu se va mai întoarce în juriul iUmor și nici la Antena 1, apoi nu le-a mai răspuns la apeluri și mesaje, conform Click!.

Surse apropiate de canalul de televiziune au declarat pentru sursa citată că:  „Ce s-a întâmplat e mult mai grav, dar el nu comentează nimic acum. Pur și simplu nu se mai întoarce, este decis și așa va rămâne. Oamenii îl pot vedea în continuare pe social media și la teatru. Scena teatrului este cea care îl reprezintă cel mai bine.”.

Aceasta nu este prima  despărțire dintre Bendeac și  Antena 1. În urmă cu șapte ani, în 2015, actorul prezenta emisiunea iComedy. Atunci, vedeta a vrut să îl invite în emisiune pe Radu Banciu, antagonistul lui Mircea Badea care prezintă „În gura presei” pe Antena 3. Însă, datorită animozităților dintre Badea și Banciu, producătorii iComedy i-au interzis lui Bendeac să îl aducă pe cel din urmă în emisiune. Deranjat de cenzura care i-a fost impusă, Bendeac a decis să plece, ceea ce a dus la un proces între Antena 1 și actor, canalul de televiziune cerând daune în valoare de 1.300.0000 de euro. Ulterior, Antena a renunțat la proces iar Bendeac s-a întors ca jurat în cadrul iUmor.

Bendeac și-a început cariera actoricească în anul 1998, în rolul lui Ahile din piesa Pălăria de Eugène Labiche, regia Horațiu Mălăele. A făcut apoi pasul spre micile ecrane, având roluri în „La Bloc”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „iUmor”, România dansează”, „În puii mei”, „Românii au Artiști”.