Infofinanciar > Info > Sezonul 12 de la iUmor s-a terminat. Cine este câștigătorul marelui premiu
Info

Sezonul 12 de la iUmor s-a terminat. Cine este câștigătorul marelui premiu

Mihai Radu sursa foto NewsCaffe
Sursa foto: NewsCaffe

Duminică seara a avut loc marea finală la iUmor. Telespectatorii au votat la finalul celor 13 numere prezentate și au decis ca Mihai Radu să fie cel de-al 12 câștigător al faimoasei emisiuni. În finală, din juriu au făcut parte Mihai Bendeac, Delia, Cheloo, dar și Mihai Petre.

„Mihai Petre este un jurat foarte oficial care face acest lucru în mod asumat. El asociază titulatura de jurat cu cea a unui judecător de caz”, a spus Mihai Bendeac.

Mareel premiu este în valoare de 20.000 de euro. În acest sezon, cel care a plecat acasă cu banii este Mihai Radu. El i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Momentul de stand-up din finală a depășit măsura așteptărilor juraților, mai ales că și la audiții a avut un moment impresionant.

Care au fost ceilalți concurenți?

Cei 13 finaliști au fost: Radu Giurcă, Dragoș Stan, Claudia Amuzica, Zsolt Rozsnyai, Darisian Ștefan Luncanu, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, Scuze Noi, Roxana Chiperi, Rikito Watanabe, Vlad Barbu, Mihai Radu și Eduard Moise.

Dintre aceștia au trecut mai departe: Radu Giurcă, Claudia Amuzica, Roxana Chiperi, Darisian Ștefan Luncanu și Mihai Radu, cel din urmă fiind declarat și câștigătorul iUmor 2022.

Telespectatorii au ales câștigătorul

Telespectatorii au avut la dispoziție doar 20 de minute pentru a-și vota favoritul, după ce prezentatorii emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț au dat start vot.

La momentul anunțării câștigătorului, publicul a fost în extaz. Marele câștigător a declarat că întreaga sa participare la iUmor a fost un vis.

„Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro. Vă mulțumesc din suflet. Victorie”, a spus Mihai Radu plin de entuziasm, conform A1.ro.

Concurentul a venit pe scenă cu un moment inspirat din povestea lui de dragoste. El a cunoscut-o pe soția lui, iar în 6 luni, cei doi s-au căsătorit și erau și pe punctul de a deveni părinți.

Sezonul 12 de la iUmor a fost unul plin de surprize. Au avut loc multe schimbări.În fiecare ediție, celor 3 jurați deja consacrați li s-a mai alăturat un invitat surpriză. Printre numele celebre sau remarcat Mihai Petre, Carmen Tănase, Rodica Popescu Bitănescu și Dani Oțil.

Cine este Mihai Radu, câștigătorul iUmor?

Mihai Radu este șofer de ridesharing în București. Concurentul a fost supranumit și Bucșă. Ele ste un povesitor talentat, iar jurații au sus că nativ este foarte amuzant. El a spus că i-a fost de ajuns o zi de muncă pentru a se inspira și a-și construi materialul pe care a fost nevoit să îl scrie într-o singură zi.

„Toate povestirile pe care o să vi le spun sunt din viața mea”, a zis Mihai.