Infofinanciar > Info > Salam, averea imensă nu îl ajută în fața lui Dumnezeu! Căsătoria lui nu este recunoscută de ÎPS Teodosie
Info

Salam, averea imensă nu îl ajută în fața lui Dumnezeu! Căsătoria lui nu este recunoscută de ÎPS Teodosie

Florin salam
credit imagine: cancan.ro

Este sărbătoare în lumea maneliștilor. Celebrul interpret, Florin Salam, și-a unit în sfârșit destinul cu aleasa inimii sale, Roxana Dobre. Aceștia au făcut marele pas după o relație de 8 ani de zile în care aceasta i-a oferit lui Salam trei copii.

Peisajul în care cei doi îndrăgostiți au spus da a fost chiar malul Mării Negre.

Evenimentul a avut loc pe o plajă din Mamaia Nord, iar petrecerea într-un club exclusivist din zona de fiţe a stațiunii. Deși cei doi au visat să îşi unească destinele în Dubai, în 2020, pandemia, dar mai ales decesului fratelui lui Florin Salam le-a stricat planurile.

Nuntă cu peripeții

Acum Florin Salam și Roxana şi-au văzut visul îndeplinit într-un decor idilic, pe plaja din Mamaia. Totuși, fericirea lor este acum umbrită de o veste total neașteptată. Cununia lor religioasă nu a fost recunoscută de Biserică.

Înalt Preasfințitul Teodosie ar decis să nu le dea binecuvântarea celor doi pentru nuntă, iar asta deoarece cununia religioasă a fost făcută în ziua de miercuri, fiind considerată zi de post.

Mai mult de atât, deși pe invitație scria unde se va oficializa cununia religioasă, de fapt aceasta a avut loc într-o altă biserică, a unui fost preot, eliminat din BOR și care și-ar fi construit singur o biserică, potrivit surselor Antena Stars.

Așa că acum cununia religioasă a celor doi nu ar fi recunoscută de Biserica Ortodoxă Română.

Mireasa s-a ocupat până la cel mai mic detaliu de organizarea nunții. Cea mai fericită zi din viața lor s-a desfăşurat pe plajă a avut şi un dress cod obligatoriu. Toată lumea a trebuit să fie îmbrăcată în alb. Nu se știe încă ce costuri a avut Florin Salam pentru această nuntă fastuoasă, dar putem bănui că nu s-a uitat la bani.

Ce avere are manelistul Florin Salam

Florin Salam se află pe locul doi în topul celor mai bogați maneliști din România. Acesta a adunat avere începând cu anul 2002, atunci când punea bazele carierei sale. Averea lui Florin Salam se ridică la 1,3 milioane de euro