Infofinanciar > Info > Cum sunt văzute protestele Tarom? Ciolacu: „A fost o mare greşeală faţă de client, faţă de români”
Info

Cum sunt văzute protestele Tarom? Ciolacu: „A fost o mare greşeală faţă de client, faţă de români”

Bilete de avion la prețuri reduse. TAROM ți-a anunțat noua campanie
sursa foto arhiva companiei

Marcel Ciolacu a vorbit despre protestul Tarom care a avut loc luni, 8 iulie și care a dus la anularea mai multor curse aeriene.

Premierul României susține că protestul care a avut loc pe data de 8 iulie a fost o mare greșeală față de clienți, aceștia fiind grav afectați de anularea zborurilor pentru care achiziționaseră bilete.

”Nu s-a găsit un dialog şi s-a recurs la acest sistem, această crăpătură în contractul colectiv de muncă, părerea mea este că a fost o mare greşeală, faţă de client, faţă de români. Pentru că, trebuie să anunţi, e dreptul fiecăruia să facă grevă anunţată, nu am niciun drept nici eu nici nimeni să recurgem la astfel de artificii să punem oamenii pe drumuri sau să doarmă în aeroport”, a spus premierul.

”Cred că a fost o scăpare şi sper ca cei care s-au implicat în acest lucru, să îşi fi dat seama în acest moment că nu este abordarea corectă într-un stat dezvoltat şi democratic cum este România”, a adăugat acesta, potrivit News.ro.