Infofinanciar > Lumea la zi > Plouă torențial, dar cu bani! Peste cine a căzut un asemenea noroc
Lumea la zi

Plouă torențial, dar cu bani! Peste cine a căzut un asemenea noroc

ploaie de bani sursă foto: agrointeligența
sursă foto: Agrpinteligența

Un fenomen extrem de deosebit a avut loc recent, în Spania. Pe autostradă, în apropierea orașului Marbella, a început să plouă cu bani, cu foarte mulți bani. Circa 20.000 de mii de euro era suma care cădea din cer.

Videoclipurile de la momentul incidentului au devenit rapid virale pe internet. Foarte mulți șoferi prezenți atunci acolo au deschis geamurile mașinilor, au prins câteva bagnote, au filmat întreaga scenaă și au postat-o pe conturile de socializare. Partea mai puțin bună a acestei povești o reprezintă blocajul provocat ăn întreg traficul din zonă, dar și câteva situații periculoase, care se puteau lăsa cu accidente, însă, într-un final, nu s-a raportat nicio astfel de scenă.

Explicația autorităților

Chiar și așa, trebuie să existe și o explicație plauzibilă pentru această întâmplare. Ei bine, Garda Civilă din Spania, organul responsabil cu traficul rutier în peninsulă, au transmis prin intermediul unui comunicat de presă faptul că incidentul, ploaia cu bani, s-a produs pe de urma unui accident între două autovehicule, un camion și o mașină, însă impactul a fost unul minor. Întâmplarea face ca, în mașină, să se afle patru tineri în drum spre un oraș din apropiere, Valencia în Costa del Sol, de unde să achiziționeze o nouă mașină cu bani cash, în numerar.

Suma de 20.000 de euro se afla în spatele maișinii, în portbagaj, în interiorul unui rucsac. În momentul impactului, adică atunci când camionul a tamponat spatele mașinii, portbagajul s-a deschis, rucsacul s-a desfăcut, iar toți banii au zburat în aer, spre fericirea participanților la trafic.

Din nefericre pentru aceștia din urmă, se pare că, potrivit unor surse din interiorul poliției spaniole, oricine a luad din banii cu pricina a făcut o infracțiune, dar chiar și așa, nu au fost realizate arestări.

Bani și probleme

La văzul acestei „ploi cu bani” șoferii, inclusiv un șofer de autobuz, au oprit imediat și au coborât să „culeagă” cât mai multe bancnote, fiecare fiind de câte 20 de euro. Acest lucru, bineînțeles, a a dus la un iminent ambuteiaj, și unul major, pe autostradă, atrăgând rapid o mașină de patrulare a Gărzii Civile la fața locului, potrivit informațiilor relatate de către romaniatv.net.

Imaginile ce au surpins această întâmplare au devenit rapid virale în mediul online, în ciuda faptului că unii dintre participanți, adică cei patru tineri din mașină și conducătorul camionului, nu au fost chiar cei mai fericiți. Chiar și așa, o întâmplare de genul se întâmplă foarte rar și merita să vadă și ochii internetului un asemenea eveniment.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.