Lumea la zi

Fox News: Joe Biden este cel mai distructiv președinte din istoria Americii

Președintele SUA, Joe Biden
Sursă foto: leprogres.fr

Dacă ești o persoană normală, este o experiență destul de ciudată să privești cum președinția lui Joe Biden este distrusă de propriul partid. Pe de o parte, este o emoție de netăgăduit. Trebuie să recunoști asta. Biden este cel mai distructiv președinte din istoria Americii. Mai multe lucruri s-au stricat sub mandatul său decât sub orice alt președinte.

Joe Biden merită să fie alungat din funcție și dezonorat, dar pentru ce? Încălcarea regulilor federale de clasificare sau pentru unele dintre cele mai stupide și mai necinstite legi pe care Congresul le-a adoptat vreodată? E ca și cum l-ai aresta pe El Chapo pentru numere de înmatriculare expirate. Nu se înțelege nimic și se pare că asta va continua.

Se pare că în fiecare zi, unul dintre avocații lui Joe Biden apare cu mai multe teancuri de documente clasificate, ca un câine care a găsit încă o veveriță moartă sub casă. Această grămadă se afla în biroul său de la Penn, cel plătit de Partidul Comunist Chinez. Acestea au fost găsite lângă mica sa mașină sport, într-un garaj din Delaware. Tot așteptați ca medicul Casei Albe să anunțe că a mai fost descoperit un alt pachet de documente în urma unei colonoscopii de rutină. S-ar putea întâmpla pentru că, în acest moment, știți exact încotro se îndreaptă această poveste, a scris jurnalistul Tucker Carlson în articolul său de opinie publicat pe site-ul Fox News.

Permanent Washingtonul nu vrea ca Joe Biden să candideze din nou la președinție. Până și CNN a decis să se intereseze de fărădelegile lui Joe Biden la doi ani de la preluarea președinției.

Problemele cu care se confruntă SUA

Țara noastră este invadată. Lumea este în pragul unui război nuclear. Orașele americane au devenit mahalale. Economia noastră este în degringoladă. Nici măcar avioanele noastre nu mai decolează la timp. Este un dezastru, iar Joe Biden și personalul său au un rol în toate acestea. Într-o țară cu un guvern funcțional, Joe Biden ar fi fost pus sub acuzare înainte ca primul milion de imigranți ilegali să treacă granița noastră sudică, dar nimeni nu a făcut nimic pentru a opri acest lucru. Așa că acum sosesc în ritm de un sfert de milion pe lună.

Griff Jenkins: Surse din cadrul Serviciului Vamal și de Protecție a Frontierelor au declarat în exclusivitate pentru Fox News că peste 250.000 de migranți au fost întâlniți la graniță în luna decembrie, cam tot atâtea persoane care locuiesc în Scottsdale, Arizona. În Eagle Pass, Texas, valul de migranți continuă. Fermierul local din Kinney County, Pam, a avut o experiență chinuitoare cu migranții pe proprietatea sa.

Rancher: M-am uitat în spate și am văzut trei imigranți ilegali care se apropiau de casă. Mi-am luat o armă, un AR-15. I-am rugat, le-am spus: „Vă rog să vă opriți, plecați”, și aveam arma în mână, iar ei s-au uitat la mine și au zâmbit, iar eu am zis… „Plecați”, iar ei au refuzat să facă acest lucru.

Jenkins: Sunt de cealaltă parte a geamului încercând să intre și nu dau înapoi?

Rancher: Nu se dau înapoi. Chiar dacă am o pușcă de mare putere în brațe, ei nu se dau înapoi. Asta a fost înfricoșător.

Dezastrele lăsate în urmă de imigranți

Strănepoții noștri vor trăi cu consecințele acestui lucru, dar nu veți ști niciodată asta dacă veți urmări majoritatea știrilor. Există un blackout mediatic eficient cu privire la politicile de imigrare ale lui Joe Biden și la alte efecte în aval asupra Americii. Sunt prea mulți străini care se revarsă în același timp și, ca urmare, țara devine haotică. Iată o știre rară de televiziune despre ce s-a întâmplat când oficialii din New York au decis să găzduiască unii dintre străinii ilegali ai lui Joe Biden într-un hotel local.

Lauren Simonetti: Un angajat de acolo spune că migranții au provocat un dezastru absolut în acest loc. Sunteți în fața lui. Este adevărat?

Madison Alworth: Da, ei bine, ceea ce am auzit de la acel angajat este că hotelul este complet invadat. El spune că, știți, desigur, unii oameni caută doar o viață mai bună, dar, ca urmare, hotelul este un dezastru și se teme pentru siguranța sa.

Felipe Rodriguez, angajatul hotelului ROW NYC: Nu mai avem niciun client. Au vândut tot hotelul de la etajul patru până la etajul 28. Sunt numai imigranți. Așa că avem oameni care se îmbată, care consumă marijuana. Își lovesc și își bat soțiile sau prietenele. Avem adolescenți care aleargă sălbatic prin hotel, deschizând ușile de ieșire de incendiu și făcând ce fac adolescenții pe scări și este un dezastru.

„Este un dezastru”, a spus el. Bineînțeles că este.

Extinderea fentanilului

Întreaga țară este un dezastru pentru că Joe Biden a ignorat legile privind imigrația adoptate de Congres. Aceasta este o crimă și a ucis un număr imens de americani, sute de mii de morți din cauza narcoticelor.

Tom Wolf, fost dependent de fentanil: Fentanilul a schimbat întregul joc aici, în San Francisco. Nu mai poți cumpăra heroină aici. Nimeni nu mai vinde heroină și nimeni nu mai folosește heroină. Toată lumea a trecut la fentanil. Fentanilul este cel mai periculos drog care a ajuns vreodată pe străzile din Statele Unite în istorie.

Simonetti: Fentanilul a ucis mai mult de 70.000 de americani în 12 luni. Aici, în San Francisco, este drogul dominant. Este responsabil pentru trei sferturi din supradozele de droguri, pentru traficul de droguri și pentru consumul de droguri în umbra primăriei. Aceeași primărie care, spun locuitorii, permite în mod activ criza fentanilului.

Ceea ce este remarcabil din punct de vedere politic este că fiecare dintre aceste dezastre, epidemia de fentanil, haosul și criminalitatea din orașele noastre, invazia în curs de desfășurare prin Texas, Arizona și California, i-au îngrijorat profund pe americani. Sondajele o arată foarte clar.

Biden a avut complici

În schimb, câți alegători credeți că stau treji în acest moment, îngrijorați de faptul că funcționarii publici ar putea încălca o obscură lege federală de clasificare? Nici unul, nici măcar unul. Nimănui din afara Washingtonului nu-i pasă sau măcar nu înțelege această problemă și totuși, Departamentul de Justiție îl pedepsește pe Joe Biden pentru documente clasificate, nu pentru deschiderea frontierelor noastre. De ce se întâmplă acest lucru? Ce se întâmplă aici? Ei bine, este simplu. Washingtonul se protejează. Joe Biden este singurul responsabil pentru această crimă.

Doar el a dus acasă documente clasificate. Nu a fost ajutat să facă acest lucru, dar să permiți ca țara să fie invadată nu este ceva ce poți face de unul singur. Așadar, dacă Biden ar fi fost dat jos pentru deschiderea graniței de sud, o mulțime de alte persoane ar fi fost luate cu ei. A avut o mulțime de complici. Washingtonul permanent nu vrea asta și, în cele din urmă, iată care este ideea: Washingtonul permanent este la conducere. Nu este democrația pe care v-ați imaginat-o. Vedem asta acum.

Povestea lui Richard Nixon

Așadar, dacă vreți să înțelegeți, dacă vreți cu adevărat să înțelegeți cum funcționează de fapt guvernul american la cele mai înalte niveluri și dacă vreți să știți de ce nu se mai predă istoria, un lucru pe care ar trebui să-l știți este că cel mai popular președinte din istoria Americii a fost Richard Nixon. Richard Nixon. Și totuși, cumva, fără ca vreun vot al vreunui alegător american, Richard Nixon a fost dat afară din funcție și înlocuit de singurul președinte neales din istoria Americii. Așadar, am trecut de la cel mai popular președinte la un președinte pe care nu l-a votat nimeni. Stați puțin, vă veți întreba, de ce nu am știut asta? Richard Nixon nu a fost un criminal?

Nu era el disprețuit de toți oamenii decenți? Nu, nu era. De fapt, dacă vreun președinte putea pretinde că a fost ales de popor, acela era Richard Nixon. Richard Nixon a fost reales în 1972 cu cea mai mare marjă a votului popular înregistrată vreodată înainte sau după aceea. Nixon a obținut cu 17 milioane de voturi mai multe decât adversarul său. Mai puțin de doi ani mai târziu, a dispărut. A fost forțat să demisioneze, iar în locul său a preluat Casa Albă un servitor ascultător al agențiilor federale numit Gerald Ford.

Cum s-a întâmplat asta? Ei bine, este o poveste lungă. Richard Nixon credea că birocrația federală lucra pentru a submina sistemul american de guvernare și că făceau acest lucru de mult timp. El a spus adesea acest lucru. Avea perfectă dreptate. La 23 iunie 1972, Nixon s-a întâlnit cu directorul CIA de atunci, Richard Helms, la Casa Albă. În timpul conversației, care, din fericire, a fost înregistrată pe bandă, Nixon a sugerat că știa „cine l-a împușcat pe John”, adică președintele John F. Kennedy. Nixon a mai insinuat că CIA a fost direct implicată în asasinarea lui Kennedy, ceea ce știm acum că a fost. Răspunsul revelator al lui Helms? Tăcere totală, dar pentru Nixon, nu a contat, pentru că totul se terminase deja.

Nixon, „săpat” de CIA

Cu patru zile înainte, pe 19 iunie, The Washington Post publicase primul dintre numeroasele articole despre o spargere la clădirea de birouri Watergate.

Fără știrea lui Nixon și fără a fi raportat de Washington Post, patru dintre cei cinci spărgători lucrau pentru CIA. Primul dintre numeroasele articole necinstite despre Watergate a fost scris de un reporter de 29 de ani, Bob Woodward. Cine era mai exact Bob Woodward? Ei bine, nu era un jurnalist. Bob Woodward nu avea niciun fel de experiență în domeniul jurnalismului. În schimb, Bob Woodward venea direct din zonele clasificate ale guvernului federal. Cu puțin timp înainte de Watergate, Woodward a fost ofițer de marină la Pentagon.

Avea o autorizație strict secretă. A lucrat în mod regulat cu agențiile de informații. Uneori, Woodward a fost chiar detașat la Casa Albă a lui Nixon, unde a interacționat cu principalii consilieri ai lui Richard Nixon. La scurt timp după ce a părăsit Marina, din motive care nu au fost niciodată clare, Woodward a fost angajat de cel mai puternic organ de presă din Washington și i s-a încredințat cel mai important subiect din țară. Ca să fie foarte clar ce se întâmpla de fapt, principala sursă a lui Woodward pentru seria sa despre Watergate a fost directorul adjunct al FBI, Mark Felt, iar Mark Felt conducea, și nu inventăm, programul COINTELPRO al FBI, conceput pentru a discredita în secret actorii politici pe care agențiile federale doreau să-i distrugă, oameni precum Richard Nixon. Și, în același timp, aceleași agenții se străduiau să-l doboare și pe vicepreședintele ales al lui Nixon, Spiro Agnew.

Venirea lui Gerald Ford

În toamna anului 1973, Agnew a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală și a fost forțat să demisioneze. Înlocuitorul său a fost un congresman incolor din Grand Rapids numit Gerald Ford.

Care a fost calificarea lui Ford pentru acest post? Ei bine, el a făcut parte din Comisia Warren, care a absolvit CIA de responsabilitate pentru uciderea președintelui Kennedy. Nixon a fost forțat de democrații din Congres să-l accepte pe Gerald Ford. „Nu i-am dat lui Nixon altă opțiune decât Ford”, s-a lăudat mai târziu Carl Albert, președintele Camerei Reprezentanților. Opt luni mai târziu, Gerald Ford era președintele Statelor Unite. Vedeți cum funcționează asta? Așadar, acestea sunt faptele, nu speculațiile. Toate acestea s-au întâmplat cu adevărat. Nimic din toate acestea nu este secret. Cele mai multe dintre ele se găsesc de fapt pe Wikipedia, dar nicio organizație de știri mainstream nu a relatat vreodată această poveste. Este atât de evident, dar este ignorat în mod intenționat și, ca urmare, Washingtonul permanent rămâne la conducerea sistemului nostru politic.

Cei care nu sunt aleși pe viață în agențiile federale iau cele mai importante decizii în guvernul american și îi zdrobesc pe toți cei care încearcă să-i țină în frâu, iar în acest proces, democrația noastră devine o glumă. Acum, poate ați observat că prima persoană din administrația Trump pe care agențiile au urmărit-o a fost generalul Michael Flynn. De ce Flynn? Pentru că Mike Flynn a fost un ofițer de carieră în domeniul informațiilor din armată, care a condus Agenția de Informații a Apărării. Cu alte cuvinte, Mike Flynn știa exact cum funcționează sistemul și, prin urmare, era capabil să riposteze. La patru zile după învestirea lui Donald Trump, FBI l-a chemat pe Mike Flynn la o întâlnire fără avocatul său, a pus la cale o serie de infracțiuni false și l-a forțat să demisioneze.

Așadar, iată cum funcționează de fapt lucrurile la Washington. Haideți să nu mai mințim despre asta. Joe Biden, între timp, a urlat ca o hienă când Departamentul de Justiție l-a distrus pe Mike Flynn. Așadar, trebuie să spunem că există o anumită justiție perversă în a vedea cum ceva foarte asemănător i se întâmplă lui Joe Biden însuși șase ani mai târziu. Joe Biden nu merită simpatia noastră. A fost tras pe sfoară, dar nu plângeți pentru el. Noi ceilalți merităm un sistem mai bun, o democrație reală. Când oamenii pe care nu i-a votat nimeni conduc totul, nu trăiești într-o țară liberă.