Infofinanciar > Lumea la zi > Noi amenințări din partea lui Kim Jong Un. Coreea de Sud ar putea fi transformată în „cenușă”
Lumea la zi

Noi amenințări din partea lui Kim Jong Un. Coreea de Sud ar putea fi transformată în „cenușă”

Kim Jong Un (sursă foto: The Daily Beast)
Sursa foto: arhiva companiei

Coreea de Sud a fost amenințată din nou de către liderul nord-coreean, Kim Jong-Un. Conform afirmațiilor acestuia, în cazul în care vor exista agresiuni împotriva țării pe care acesta o conduce, din partea Seulului, Coreea de Sud se va transforma în „cenușă”.

Aceste avertismente au fost emise în timp ce Kim efectua inspecții la principalele fabrici de armamente ale Coreei de Nord. Acestea au fost efectuate în zilele de 8 și 9 ianuarie.

După cum a relatat televiziunea de stat a Phenianului, KCNA, liderul a fost mulțumit. „Marea satisfacție” a acestuia a provenit din faptul că fabricile „realizează fără cusur planul de a echipa formațiuni mari avansate și unități principale de rachete cu cele mai moderne arme”.

De asemenea, el a mai evidențiat că trebuie să „accelerăm constant și în mod activ creșterea necruțătoare a productivității”. În acest fel țara va produce mai multe arme, dar și mai mult echipament militar, conform hotnews.ro