Infofinanciar > Info > Nicușor Dan și Clotilde Armand, luați în vizor de Dana Budeanu. Plangere la Comisia Europeană!
Info

Nicușor Dan și Clotilde Armand, luați în vizor de Dana Budeanu. Plangere la Comisia Europeană!

Nicușor Dan și Clotilde Armand, luați în vizor de Dana Budeanu. Plangere la Comisia Europeană!
sursa libertatea.ro

Motivul pentru care daa Budeanu vrea să facă această plângere este, după cum susține ea, că edilii lasă străzile nespălate, ceea ce duce la ridicarea în atmosferă a unor nori de praf. „Aceștia nu respectă o directivă europeană referitoare la poluarea cu pulberi în suspensie.”

Budeanu, a făcut public pe pagina sa de Facebook anunțul prin care susținea că va ajunge la comisia Europeană cu plângeri: „VOI TRIMITE SESIZARE COMISARULUI EUROPEAN PE MEDIU! ÎN SECTORU 1 CRED CĂ NU SE SPALĂ NICI 30% DIN CÂT AR TREBUI! INFRINGEMENT UL SĂ FIE PLĂTIT DE PLICUSOR, CLOTI SI BARNA DIN BUZUNAR!!!” scrie ea în una dintre postări.

Avem dreptul să știm ce inhalăm

Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London. Dana Budeanu s-a autointitulat stilista vedetelor. Spune că ținutele ei au fost purtate afară de Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel, iar în țară le-a îmbrăcat pe Mihaela Rădulescu, cu care este și bună prietenă, Andra și Corina. A avut și o rubrică la PRO TV, intitulată Verdict, dar care i-a fost desființată, după ce sprijinită de primarul Gabriela Firea, a atacat în termeni duri un proiect de ridicare a unui spital pentru copiii bolnavi de cancer, lucru care nu a plăcut celor din postul de televiziune.

În trecut artista a mai fost implicată în scandaluri politice

Dana Budeanu făcea în trecut o scurtă analiză a desfășurării Congresului PNL și avea niște declarații foarte acide: „Singura opinie care contează este a lui Dan Motreanu (liderul PNL Giurgiu) care face o sinteză a ceea ce înseamnă azi PNL: ghenă de gunoi în care nu există absolut niciun fel de criteriu valoros după care acest mini partid funcționează. Acest partid se află la putere, domnule Cîțu, nu cum ați declarat, pentru că oamenii au trimis PSD în opoziție. Nu, voi încălcând Consitituția cu acordul președintelui ați trimis acest partid în opoziție pentru că PSD a câștigat alegerile.Congresul este o nuntă, o petrecere, se știe cine câștigă. După Congres să vă puneți un pic centurile de siguranță pentru că ce se anunță azi nu e rezultatul final. Nici cine câștigă azi nu rămâne, nici ce se cred azi că va fi următorul guvern nu va fi. O să vă anunț eu înainte ce și cum va fi”.