Infofinanciar > Info > Mesajul enigmatic transmis de Simona Halep! Pierderi de milioane
Info

Mesajul enigmatic transmis de Simona Halep! Pierderi de milioane

Mesajul enigmatic transmis de Simona Halep! Pierderi de milioane
Sursa foto GPS

Simona Halep este o personalitate foarte importantă, atât la nivel național, cât și internațional. Jucătoarea de tenis este emblema sportului românesc și o campioană din toate punctele de vedere. Aceasta a obținut câștiguri impresionante de-a lungul carierei și reprezintă un exemplu și un model pentru toți tinerii care doresc să facă sport de performanță.

De cele mai multe ori, aceasta a arătat că orice este posibil, având în cadrul meciurilor reveniri spectaculoase ce i-au adus câștigul. Jucătoarea de tenis extrem de populară la nivelul țării trece printr-o perioadă destul de grea. Simona Halep a trecut prin momente groaznice în cadrul scandalului ce o are în centru. Aceasta este suspectată de dopaj și a primit o suspendare care durează de o mai bine de nouă luni de zile. Jucătoarea așteaptă încă decizia finală a autorităților legată de suspiciunea de dopaj.

Suspendarea Simonei Halep

Lumea sportului a fost devastată de vestea suspendării celei mai populare jucătoare de tenis din România. Aceasta este suspectată de dopaj și așteaptă cu emoții decizia instanței în legătură cu această situație. Scandalul legat de dopaj, în care românca este suspectată nu a fost încă soluționat. O rezolvare a cazului trebuia să-i aducă liniștea jucătoarea acum câteva zile. Dar, situația de tensiune continuă. Acest lucru nu face decât să prelungească agonia campioanei și să o țină pe aceasta mai mult departe de terenul de tenis. Înainte de data la care decizia ar fi trebuit să fie promulgată, campioana a transmis un mesaj important.

Amânarea emiterii unei decizii în acest caz arată faptul că situația este mult mai complicată decât alte dosare ce se confruntă cu aceleași acuzații din lumea sportului. Halep mai are puțin de așteptat până va afla dacă se va mai întoarce pe teren. Directorul Agenției Naționale Anti-Doping a semnalat că este vorba de un caz complex cu mulți martori intervievați. „Tribunalul Sport Resolutions trebuie să emită decizia în 14 zile de la data audierii Simonei, dar există și posibilitatea extinderii acestui termen în condiții excepționale! De ce? Pentru că este un caz complex, care are foarte multe probe, în care au fost audiați foarte mulți martori”, a explicat Gabriela Andreiașu, director al Agenției Naționale Anti-Doping.

Simona Halep și-a petrecut acest weekend pe litoral, în timpul stresant de așteptare a deciziei privind cazul de doping. Sportiva a postat pe Instagram un mesaj puternic, cu subînțeles, care a fost privit de fanii ei din toată lumea. Acest mesaj postat de jucătoarea de tenis surprinde următorul text: „Ceea ce ai toți pot avea. Dar ceea ce ești nimeni nu poate fi”. Românca are o apărare puternică în acest caz, însă în cadrul pașaportului ei biologic au fost găsite substanțe interzise pentru lumea sportului de performanță, conform Cancan .

Câți bani a pierdut Simona Halep

Din cauza suspendării și a acuzațiilor de dopaj, Simona Halep nu a pierdut doar ocazia de a juca în cadrul celor mai mari competiții, dar și sume de bani exorbitante pe care le-ar fi încasat în această perioadă. Pierderile de pana acum, la momentul în care s-au împlinit 9 luni de la suspendare, au ajuns la aproximativ 3 milioane de euro.

Românca a pierdut șansa de a participa la competiții ce i-ar fi adus sume exorbitante în cont, precum Australian Open, Roland Garros, Indian Wells, dar și la turneul de la Roma.  Jucătoarea de tenis a strâns doar în ultimii cinci ani, prin intermediul câștigurilor din marile competiții suma de aproape 20 de milioane de dolari, conform Prosport.