Infofinanciar > Lumea la zi > Medvedev, previziuni halucinante pe Twiiter! „Va fi creat al patrulea Reich / UE va dispărea / FMI și Banca Mondială se vor prăbuși”
Lumea la zi

Medvedev, previziuni halucinante pe Twiiter! „Va fi creat al patrulea Reich / UE va dispărea / FMI și Banca Mondială se vor prăbuși”

dmitry medvedev atlanticcouncil.org
Sursă foto: atlanticcouncil.org

Medvedev a făcut pe Twitter o listă cu 10 predicții halucinante pe care le are pentru 2023. Asta ne arată nivelul propagandei de la Moscova și cum visează un înfocat adept de-al lui Putin că o să arate viitorul apropriat: măcinat de războaie regionale și internaționale, cu sistemul occidental la pământ, sute de milioane de oameni aruncați în sărăcie și o nouă ordine mondială distopică.

„Va fi creat al patrulea Reich, care va cuprinde teritoriul Germaniei și sateliții săi, adică Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Republica Kiev și alți proscriși”, a declarat luni seară Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei și un susținător fervent al războiului din Ucraina.

Aceasta a fost a patra dintr-o listă de 10 previziuni făcute de Medvedev pentru 2023, pe care le-a împărtășit pe Twitter.

Predicțiile economice ale lui Medvedev

Câteva dintre celelalte predicții ale sale au fost legate de preocupări economice și financiare, inclusiv că „Prețul [petrolului] va crește până la 150 de dolari pe baril, iar prețul gazului va depăși 5.000 de dolari pentru 1.000 de metri cubi”. De asemenea, el a afirmat că „toate cele mai mari piețe bursiere și activități financiare vor părăsi SUA și Europa și se vor muta în Asia”.

El a mai afirmat: „Sistemul de gestionare monetară de la Bretton Woods se va prăbuși, ceea ce va duce la dispariția FMI și a Băncii Mondiale. Euro și dolarul vor înceta să mai circule ca monede de rezervă la nivel mondial. În schimb, monedele digitale fiat vor fi utilizate în mod activ.”

Predicțiile lui Medvedev pentru Europa

În ceea ce privește relațiile europene, Medvedev a susținut că Marea Britanie va reintra în Uniunea Europeană, ceea ce va duce la căderea acesteia.

Uniunea Europeană se va prăbuși după revenirea Regatului Unit”, a spus el. „Euro va ieși din uz ca fostă monedă a UE”.

El a spus că Polonia și Ungaria vor prelua controlul asupra părților vestice ale ceea ce el spune că este „fosta” Ucraina, în timp ce Irlanda de Nord se va separa de Regatul Unit și se va alătura Republicii Irlanda.

Alături de predicția sa privind formarea celui de-al patrulea Reich, Medvedev a spus: „Războiul va izbucni între Franța și cel de-al patrulea Reich. Europa va fi divizată, iar Polonia va fi repartizată în acest proces”.

Predicția lui Medvedev privind căderea Americii

Dezvăluirile lui Medvedev referitoare la SUA sunt că în anul următor va izbucni un război civil. El a susținut că California și Texas se vor despărți de restul țării și vor deveni state independente.

„Texasul și Mexicul vor forma un stat aliat”, a susținut el. „Elon Musk va câștiga alegerile prezidențiale într-un număr de state care, după încheierea noului război civil, vor fi date Partidului Republican”.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.