Infofinanciar > Lumea la zi > Jurnalul fiicei lui Joe Biden, vândut unor conservatori! Vinovata scapă de sentință
Lumea la zi

Jurnalul fiicei lui Joe Biden, vândut unor conservatori! Vinovata scapă de sentință

Jurnalul fiicei lui Joe Biden, vândut unor conservatori! Vinovata scapă de sentință
Sursa arhiva companiei

Aimee Harris a recunoscut că a furat jurnalul fiicei președintelui Joe Biden, Ashley Biden. Aceasta a confirmat și că a contribuit la vânzarea acestuia unor activiști conservatori.

Harris ar fi trebuit să fie condamnată în Manhattan astăzi, 27 aprilie. Însă avocații ei susțin că aceasta nu a putut participa din cauza „îngrijirii copiilor și a altor probleme”. Sentința lui Harris fusese amânată de două ori în acest an din cauza unor probleme similare.

Harris împreună cu Robert Kurlander sunt vinovați pentru conspirație în vederea furtului de bunuri. Aceștia au furat  jurnalul lui Ashley Biden, din Delray Beach, Florida, unde Ashley a stat cu ceva timp în urmă și în care își depozita jurnalul și alte bunuri.

Kurlander a ajutat la vânzarea jurnalului, a fotografiilor de familie ale lui Ashley Biden și a altor obiecte către grupul de activiști conservatori Project Veritas, care conform documentelor le-a plătit câte 20.000 de dolari.

Project Veritas publică frecvent înregistrări cu camere ascunse. Aceștia au fost acuzați frecvent că folosește tactici înșelătoare. Project Veritas a declarat că nu au publicat nici-un articol despre Ashley deoarece nu au putut confirma că jurnalul este autentic. Aceștia au adăugat că sunt dispuși să predea jurnalul poliției din Florida, conform Reuters.